SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

9 Δεκεμβρίου 2006

Συμμετοχή της Νάνσυ στο νέο Δίσκο του Μανώλη Φάμελλου

Η Νάνσυ Στεργιοπούλου συνεργάζεται με τον Μανώλη Φάμελλο

Σε τραγούδια στον νέο δίσκο του Μανώλη Φάμελλου "Η Ψυχή του Πάρτυ" συμμετέχει η Νάνσυ Στεργιοπούλου και μας κάνει να ελπίζουμε για περισσότερα μελλοντικά, προσωπικά μουσικά βήματα.

Στα κομμάτια 6. "Το Γκομενάκι Μου" και 4. "Σε Περίμενα" λοιπόν ακούμε την φωνή της Νάνσυ όπου στο πρώτο είναι το ντουέτο του τραγουδιστή και στο δεύτερο τα φωνητικά του.

επίσης ...


Στην κεντρική σελίδα του Mad.tv μαζί με τα υπόλοιπα news ήταν και το θέμα με τίτλο "Μανώλης Φάμελλος feat. Νάνσυ -Hi-5- Στεργιοπούλου". Το Mad.tv αναφέρει...

"Μανώλης Φάμελλος feat. Νάνσυ -Hi-5- Στεργιοπούλου

Μέχρι πριν λίγα μόλις χρόνια ήταν μέλος του pop girl group Hi-5, ενώ μετά τη διάλυσή τους σχεδόν εξαφανίστηκε από το προσκήνιο... Λίγες μέρες πριν, όμως, όταν πήραμε στα χέρια μας το ολοκαίνουριο album του Μανώλη Φάμελλου, "Η Ψυχή του Party", αφού παρατηρήσαμε το πανέξυπνο εξώφυλλο και το γενικότερο artwork του CD, είδαμε πως η Νάνσυ Στεργιοπούλου κάνει φωνητικά σε τέσσερα από τα 12 κομμάτια αλλά και πως ερμηνεύει το τραγούδι "Το Γκομενάκι Μου" μαζί με τον Μανώλη Φάμελλο!

Φωνητικά στο album κάνουν επίσης ο Γιώργος Δημητριάδης και η Λουίζα Σοφιανοπούλου, ενώ, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου, πρόκειται για ένα δίσκο "χωρίς επιτυχίες, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς συμμετοχές 'φίλων', χωρίς ελπίδα ..."


Πολύ καλή η προσπάθεια της Νάνσυ στο cd, και με πολύ καλά φόντα. Εμείς αναμένουμε σύντομα και το προσωπικό της δισκάκι.


- Δείτε το εξώφυλλο και ακούστε τα κομμάτια








Σχετικά άρθρα:
Μανώλης Φάμελλος: Η Ψυχή του Πάρτυ (Δίσκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •