SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

18 Οκτωβρίου 2011

Shaya και Mark Angelo στην κατηγορία Best European Act των MTV EMA's


Η ψηφοφορία που διήρκεσε απο τις 19/9/2011 εως και τις 17/10/2011 για την ελληνική επίλογη που θα πάει στην βραδιά των MTV Europe Music Awards 2011 στο Belfast, έληξε!.

Η Shaya και ο Mark Angelo θριάμβευσαν μεταξύ των Onirama, Κόκκινα Χαλιά, Μέλισσες και Πάνο Μουζουράκη, Κωστή Μαραβέγια και κέρδισαν το Best Greek Act στα 2011 MTV Europe Music Awards. Επόμενο βήμα για να αποκτήσουν ολοκληρωτικά το βραβείο στα χέρια τους, εάν το θέλει και ο κόσμος, είναι να "αναμετρηθούν στενά" με άλλους 22 καλλιτέχνες και τα κομμάτια τους στην κατηγορία Best European Act (Worldwibe European Act) όπου ειναι και ο τίτλος για τον νικητή.

ΨΗΦΙΣΤΕ ακόμη μία φορά τη Shaya και τον Mark Angelo στο επόμενο και τελευταίο στάδιο για το βραβείο Best Europen Act στο http://gr.mtvema.com/vote . Η κατηγορία είναι η "Worldwibe Act European Nominees"

επίσης ...


- Μπορείτε να ψηφίζετε όσες φορές θέλετε αρκεί μετά απο κάθε ψήφο να επιλέγετε άλλη κατηγορία και αμέσως μετά να επανέρχεστε στην κατηγορία Worldwibe Act Europen Nominees!.

- Άλλος τρόπος ψηφοφορίας είναι να μπείτε στο http://gr.mtvema.com/artists/mark-angelo-and-shaya  και πηγαίνοντας κάτω δεξιά να πατήσετε το "ΨΗΦΙΣΤΕ". Μπορείτε να ψηφίζετε όσες φορές θέλετε αρκεί να κάνετε refresh τη σελίδα για να σας ανοίξει πάλι η επιλογή!

- Η 18η απονομή των βραβείων MTV EMA 2011 θα προβληθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο την Κυριακή 6/11/2011 στις 22:00 απο το MTV channel 
  

Shaya & Mark Angelo are the "Best Greek Act" for Europe Music Awards 2011
NOW,
can they be a "Best European Act" ?? VOTE THEM and we'll find out soon!
...here is the link to the official site where you can vote for Mark and Shaya



Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •