SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

29 Σεπτεμβρίου 2012

Πρωταγωνιστικός ρόλος για την Μαρλαίν στο μιούζικαλ "DI-MENTIA"!

Ταξίδι στο Παρίσι για την Μαρλαίν Αγγελίδου, αφού είναι μέρος της θεατρικής ομάδας του μιούζικαλ "Di-Mentia" που θα ανέβει στη μεγάλη σάλα της UNESCO στο Παρίσι.

Με αφορμή την Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το 2ο εξάμηνο του 2012, μετά από πρόσκληση απο την μόνιμη Κυπριακή Αντιπροσωπεία στην UNESCO και σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ο Άλεξ Παναγή και η Κατερίνα Α. Χριστοφίδου παρουσιάζουν ένα νέο πρωτότυπο musical με τίτλο DIMENTIA σε μουσική του 'Αλεξ Παναγή, κείμενο και στίχους του Στέργιου Μαυρίκη και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ροδοσθένους (βραβείο Σκηνοθεσίας ΘΟΚ, 2011). Εικαστικές παρεμβάσεις από τον Νικόλα Παναγή και χορογραφίες από τον Χάρη Σάββα

Στην παράσταση συμμετέχουν γνωστοί καταξιωμένοι Κύπριοι και Ελλαδίτες καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και ο Φίλλιπος Κωνσταντίνου, πρώην μέλος των ONE, όπως επίσης και ο δημιουργός του έργου Άλεξ Παναγή.

Προγραμματισμένη ημέρα έναρξης για την παράσταση είναι η 15η Οκτωβρίου 2012 στη μεγάλη σάλα της UNESCO στο Παρίσι στις 7:30, ενώ πρώτα θα προηγηθέι avant-premiere στις 12 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Βλαδίμηρος Καυκαρίδης.
Η παράσταση θα συνεχιστεί και στις 18, 19, 20 και 21 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο υποστηρίζοντας τον Σύνδεσμο Στήριξης Ατόμων με τη Νόσο Alzheimer's υπο την αιγίδα του Υπουργού Υγείας.

επίσης ...

Έργο: DI-MENTIA
Θίασος: Μαρλέν Αγγελίδου, Χρυσή Ανδρέου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Ανδριανή Μαλένη, Άλεξ Παναγή, Χάρης Σάββα, Μαριέλλα Σαββίδου, Δημήτρης Τσακάλας, Ηλέκτρα Φωτιάδου και Θάνος Χρόνης
Μουσική διεύθυνση: Δημήτρης Ζαβρός
Φωνητική Διδασκαλία – Εναρμόνιση: Χριστίνα Αργύρη
Kλαρίνο – Σαξόφωνο: Valter Topalov
Μπάσο: Florencio Rodrigues Ponce
Σχεδιασμός Φωτισμού: Καρολίνα Σπύρου
Ήχος: Kώστας Χαραλάμπους
Ενδυματολογική επιμέλεια: Marianna Ladreyt – Χρύσανθος Κάρα
Επιμέλεια Παραγωγής: Κατερίνα Α. Χριστοφίδου – Νίκος Ζαβαλλής

περισσότερα στο http://www.facebook.com/dimentia2012/info

- Η Mαρλαιν δήλωσε για την παρασταση

"Μαρλεν Αγγελίδη:
Είναι ένα μιξ από πράγματα. Καταρχήν θα ακούσετε πάρα πολύ ωραίες φωνές, έχει ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα και συγκινητικό. Γενικά θα δείξουμε ένα σοβαρό θέμα μέσω σοβαρών και αστείων τρόπων"


- Φωτογραφικό υλίκό απο τις πρόβες και την παράσταση













- Φωτογραφίες απο την παράσταση στο Παρίσι στη μεγάλη σάλα της UNESCO 15/10/2012


περισσότερες φωτογραφίες στο http://www.facebook.com/media/set/?set=a.399723330097834.85481.378325878904246&type=3

- Ηχητικό αρχείο με την Μαρλαίν να ερμηνεύει κομμάτι του μιούζικαλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •