SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

5 Φεβρουαρίου 2013

Συνέντευξη της Shaya στο Hit Channel!

Η Shaya δίνει μία συνέντευξη στην Αγγελικική Πίνα-Κολλάγκη για το site Hit Channel.gr. Διαβάστε όλα όσα είπε και έτσι όπως δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του Hit Channel στις 23/1/2013!

* * *
 Γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1983 στη Δανία και έζησε εκεί τα 6 πρώτα χρόνια της ζωής της.  Στη συνέχεια, μετακόμισε με τη μητέρα και τον αδερφό της στη Σουηδία και στα 12 της ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα. Η μητέρα της κατάγεται από τη Βενεζουέλα και ο πατέρας της από τη Δανία.
Ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό show «Pop Stars», το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των Hi-5, ενός πενταμελούς girl band και μετά τη διάλυσή τους, η Shaya ξεκίνησε καριέρα ως solo artist κάνοντας επιτυχίες όπως το «Far From Everything» με τον Mark F. Angelo και το πρώτο της solo single «In Your Eyes», ενώ τον Ιανουάριο του 2011 κυκλοφόρησε το solo album της, «Resurrection». To Μάιο του 2012 κυκλοφορεί το κομμάτι «Summer’s all around» μαζί με τους Slick beats & House Twins που ήταν οι αφορμή για μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών και το hit του καλοκαιριού! Πριν λίγες μέρες  κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Love Me» με σκηνοθέτη τον Evgenios Zossimov και χορογράφο τον Νίκο Μαριάνο. Εμείς συνομιλήσαμε μαζί της και διαβάστε όλα όσα  δήλωσε στο Hit Channel!

Συνέντευξη: Αγγελική Πίνα-Κολλάγκη

Τι σε οδήγησε στην Ελλάδα;
Το πεπρωμένο! (γέλια) Με έφερε η μητέρα μου στην Ελλάδα, όταν ήμουν μόλις 12 χρονών.

Μίλησε μας λίγο για τις συνεργασίες που έχεις κάνει στην Ελλάδα. Στο βιογραφικό σου αναφέρεσαι σε αναγνωρισμένα και μεγάλα ονόματα, οφείλω να ομολογήσω…
Η αλήθεια είναι πως έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί με αρκετούς αγαπημένους μου καλλιτέχνες όπως οι Onirama, ο Μύρωνας Στρατής, οι Stavento, o Κώστας Μαρτάκης και βέβαια ο Mark F. Angelo, οι Slick Beats, οι HouseTwins και last but not least η πιο αξέχαστη “συνεργασία” μέχρι στιγμής, που περισσότερο εμπειρία την λες ήταν το opening act που κάναμε σε συναυλία του David Guetta στο Μαυροβούνιο μαζί με τον Mark Angelo!

Είσαι της άποψης πως ο τραγουδιστής πρέπει να μπορεί να ερμηνεύει όσα περισσότερα είδη μουσικής μπορεί;
Όχι, καθόλου! Πρέπει να έχει ακούσματα από κάθε είδος μουσικής και να μπορεί να ερμηνεύσει σωστά το είδος που του ταιριάζει.

Το δικό σου ρεπερτόριο ποιο είναι; Τι ερμηνεύεις στους διάφορους χώρους που εμφανίζεσαι;
Το ρεπερτόριο μου είναι House, R’n'b, soul και pop rock!

Έχεις δηλώσει πως έχεις βιώσει τον ρατσισμό. Δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα όλο και αυξάνονται στη χώρα μας. Τι πιστεύεις ότι οδηγεί κάποιον σε αυτό το επαίσχυντο σημείο;
Ναι, έχω δηλώσει ότι έχω βιώσει τον ρατσισμό αλλά πιστεύω ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχουν βιώσει τον ρατσισμό με κάποιο τρόπο! Δεν τον καταλαβαίνω τον ρατσισμό κ ούτε θέλω!


Shaya's Photoshoot: Andreas Sellinidis

Μάλιστα σου είχαν πει πως λόγω χρώματος δεν θα κάνεις καριέρα στην Ελλάδα, κάτι που διαψεύστηκε πανηγυρικά. Πως ένιωσες όταν άκουσες κάτι τέτοιο; Σου «κόπηκαν τα φτερά»;
Όχι, δεν μου κόπηκαν τα φτερά. Ίσα ίσα που μου έδωσαν περισσότερη ώθηση αν θες. Από πείσμα και μόνο ήθελα να τους αποδείξω ότι έχουν άδικο και με πολύ σκληρή δουλειά πήρα το αίμα μου πίσω!! (γέλια)
Τι θα έλεγες ότι χρειάζεται η κοινωνία μας για να απαλλαγεί από τέτοια φαινόμενα;
Νομίζω ότι πρέπει να ψεκάσουμε ένα φίλτρο αγάπης και σεβασμού σε όλο τον κόσμο. Εγώ πάντως αυτό προσπαθώ να κάνω με τον τρόπο μου μέσα από την μουσική. Αλλά για να τα αντιληφθεί όλα αυτά κάποιος χρειάζεται σωστή παιδεία μέσα κι έξω από το σπίτι του.

Άκρως επιτυχημένη η συνεργασία σου με τη My Group! Τι θα έλεγες ότι σας ενώνει;
Αγαπάμε πολύ την μουσική και έχουμε κοινούς στόχους!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούργιο σου Single με τίτλο «Love me».Τι ξεχωρίζεις σε αυτό το τραγούδι;
Πιστεύω πως η μελωδία με τους στίχους είναι πάρα πολύ απλοί και όμορφοι με το αποτέλεσμα να μην κουράζουν και να μεταφέρουν όμορφα συναισθήματα.

Και μόλις πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ . Πες μας λίγα λόγια γιʼ αυτό.
Ήταν μια πολύ όμορφη και ήρεμη εμπειρία! Είχαμε απόλυτη χημεία με τον σκηνοθέτη Evgenio Zosimov, με όλη την ομάδα της My Group, τους χορευτές του Νίκου Μαριάνου και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για την καταπληκτική τους δουλειά.

Με ποιόν καλλιτέχνη θα ήταν η συνεργασία των ονείρων σου;
Εάν ήταν μαζί μας ακόμα ο Michael Jackson, τότε εννοείται με αυτόν! Αυτή την περίοδο θα “θελα να κάνω μια συνεργασία με τον Robin Thicke και τον Justin Timberlake.

Ποια είναι η Shaya εκτός stage και studio; Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο σου χρόνο;
Ένα απλό και χαμογελαστό κορίτσι! Στον ελεύθερο μου χρόνο είτε θα βγω έξω με τους φίλους μου ή θα κάτσω σπίτι να δω μια ταινία, άλλες φορές πηγαίνω στην οικογένεια μου στο εξωτερικό και το χαίρομαι!

Τα μελλοντικά σου πλάνα ποια είναι; Ετοιμάζεις νέα πράγματα ή έχεις στο μυαλό σου κάτι που θα ήθελες να πετύχεις;
Θα ήθελα να καταφέρω να γράψω μουσική η οποία να μπορέσει να φύγει έξω από τα σύνορα και να έχει επιτυχία ώστε να μπορέσω να έρθω σε επαφή και με άλλο κοινό, σε άλλες χώρες και χώρους.

Ας κλείσουμε με μια ευχή εκ μέρους σου, για  το νέο έτος…
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, αγάπη, χαρά, ευτυχία και πολλά λεφτά! Είναι απλά τα πράγματα… (γέλια)

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου! Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την επαγγελματική και προσωπική σου πορεία!
Σας ευχαριστώ πολύ! Να “στε πάντα καλά!

πηγή: hit-channel.com
η επίσημη σελίδα με το άρθρο: http://www.hit-channel.com/synenteuxi-shaya/30577/#ixzz2KDQIW9zm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •