SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

11 Ιουλίου 2013

"Turn It Up" για την Shaya και τον BO!


Μετά απο επιτυχίες όπως το "Love Me" και "Καλοκαιρινή Καρδιά", η Shaya κυκλοφορεί νέο video απο το νέο της single "Turn It Up".

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα απο το τελευταίο της κλίπ, η Shaya σε συνεργασία ξανά με τον γνωστό ράπερ BO, κυκλοφορεί νέο videoclip με το κομμάτι "Turn It Up" και μας παρασύρει να δυναμώσουμε την ένταση και να χορέψουμε.

Με τη μουσική να είναι στη διαπασών, η τραγουδίστρια επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες μαζί με πολυμελές συγκρότημα χορευτών, χορεύοντας σε αποθήκες, χώρους επισκευής πλοίων και πάνω σε πλοίο σε λιμάνι.
Στο βίντεο βλέπουμε δύο ομάδες ανδρών και γυναικών σε street ύφος να προσπαθούν να επιβληθούν η μία στην άλλη κάνωντας χορευτικές φιγούρες και να λογοφέρουν με τους στίχους του τραγουδιού.
Οι "αναμετρήσεις" ανάμεσα στα αγόρια και στα κορίτσια με αρχηγούς την Shaya και τον BO, αντίστοιχα σε κάθε ομάδα, μετατρέπεται απο σώμα με σώμα "τσαμπουκά" σε ένα δυνατό παρεϊστικο πάρτυ χορού δίνοντας το μήνυμα ότι για έναν κοινό λόγο όλοι συμφιλιώνονται κι έρχονται κοντά τελικά. Στην προκειμένη αυτή περίπτωση ο λόγος είναι η μουσική και ο χορός!.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια και παραγωγή του video clip ανέλαβε για ακόμη μία φορά η εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών, music video clips, εκπομπών και ντοκιμαντέρ "PickCodes Productions" ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκε ο Garry Mardon όπως και στο "Καλοκαιρινή Καρδιά"

Το κομμάτι κυκλοφορεί σε digital single απο την My Group. Στίχους υπογράφουν η Shaya με τον BO και μουσική η Shaya, o Purple Shade και ο Apostolos Vidos!
 

Song title: Turn It Up
Music: Purple Shade, Apostolos Vidos, Shaya
Lyrics: Shaya, BO
Direction: PickCodes Productions 
Choreographer: Garry Mardon
Label: My Group / Cobalt Music - Helladisc
Release Date: 9/7/13

Buy "Turn It Up" from ITunes: http://bit.ly/1a7Yy2F

- Cap's απο το clip και backstage φωτογραφίες απο τα γυρίσματα

 
 
 
 
 
 


 
 
 

   
 

 

 
 


 
 









- Το site Tralala.gr ήταν στα γυρίσματα του Turn It Up. Δείτε φωτογραφίες backstage
http://www.tralala.gr/backstage-sta-girismata-tou-video-clip-tis-shaya-ft-bo-turn-it-up-fotografies-apoklistikes-dilosis/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •