SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

1 Δεκεμβρίου 2013

Η Shaya στο Dubai [2013]


Update: 30/11/2013


Δεν την ξεχνάει η Shaya την Ελλάδα κι ας διαμένει αρκετό διάστημα στο εξωτικό Ντουμπάϊ. Άλλωστε εκεί είναι μόνο για δουλειές!.

Άρτι αφιχθείσα λοιπόν απο το Ντουμπάϊ η Shaya, που έφτασε στην Αθήνα για να βρεθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα" και να μιλήσει για την μετανάστευση της στην πόλη του χρυσού και της χλιδής!.
Με διαφορετικό στύλ απο εκείνα που την υπογράφουν, η Shaya μίλησε για τις εμπειρίες, τις διαφορετικές καταστάσεις και τον διαφορετικό τρόπο ζωής που βιώνει στη χώρα ολοκληρωνοντας, πως αν και τόσο λίγο καιρο εκεί προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα.

- Η επίσκεψη της Shaya στο στούντιο του ΜΙΛΑ (29/11/2013)


- Screen Cap's και backstage φωτογραφίες  απο την εκπομπή








11/11/2013

Στις 7/11/2013 το Fleurs άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό και η Shaya το διασκέδασε στην πρεμιέρα


Δές φωτό υλικό


31/10/2013

Με την Στεφανία Ρίζου και άλλους ευρέως γνωστούς καλλιτέχνες κάνει τις προετοιμασίες για τις εμφανίσεις της η Shaya στο Ντουμπάϊ τις τελευταίες εβδομάδες.
Η πόπ στάρ, αφού εργάζεται πυρετωδώς για την ημέρα λειτουργίας του μαγαζίου Fleurs στις 7/11 όπου και θα τραγουδήσει, φροντίζει να μας κρατάει ενήμερους για το πως περνάει και τι βιώνει κατά την διαμονή της εκεί.

- Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες απο το ταξίδι της Shaya και πάρτε μία γεύση απο Dubai μέσα απο την προσωπική της κάμερα. Απολαύστε το photoshoot και το παρασκήνιο που έγινε με την Στεφανία Ρίζου για τις αφίσες του κλάμπ και δείτε video απο τις πρόβες που γίνονται στο Fleurs!.
Fashion catwalks, εξωτικά μέρη, προσωπικές στιγμές... όλα παρακάτω









- - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 
Shaya spotted at the Style Arabia fashion show!!!

 με τον σχεδιαστή παπουτσιών Gianvito Rossi μετά το δικό του Harper's Bazaar Arabia World of Fashion


 η Shaya στο ξενοδοχείο Radison Royal στο Dubai με φίλους


ένα μίνι στούντιο εχει στηθεί στο δωμάτιο της Shaya στο Radison Royal Hotel
 
- - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 










αξιοθέατα στο Dubai απο την κάμερα της Shaya

Η Shaya με την Στεφανία Ρίζου κάνωντας πρόβα το Roar της Katy Perry!

To Fleurs ανοιγει τις πόρτες του την 7ή του Νοέμβρη


- Το City Times (Khaleej Times) γράφει:

"Fleur Dubai 
/ 14 October 2013 
Fleurs club to open on SZR



FLEURS, LOCATED IN the Radisson Royal hotel on the Sheikh Zayed Road, will open its doors to the public on Thursday, November 7.

The club, shaped like a flower, will bring some of the best live music shows in the city, world-class performers, dancers and fashion shows. The resident artists will perform a mix of international dance, R&B and Arabesque music with a Mediterranean flavour.

Amongst Fleurs’ star performers to feature once it is up and running are two famed entertainers who are no strangers to the limelight. The first is Shaya, who with her latest single Turn it up, has previously opened and performed with the likes of David Guetta. The second act to introduce is Stefania, who shot to fame after reaching the finals of the French version of the award winning talent competition The Voice. Fleurs will announce further acts in the upcoming weeks, so stay tuned"

source:


http://www.khaleejtimes.com/citytimes/inside.asp?section=inthecity&xfile=/data/inthecity/2013/october/inthecity_october67.xml

http://www.khaleejtimes.com/citytimes/inside.asp?section=inthecity&xfile=/data/inthecity/2013/october/inthecity_october79.xml


26/9/2013

Το σώμα της στην Ελλάδα και το μυαλό της στο Dubai.

Έτσι κατά κάποιο τρόπο μπορεί να εξηγηθεί η κατάσταση για την Shaya όπου βρίσκεται στο σημείο να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το εξωτικό Ντουμπάϊ, κάνωντας κάτι τελευταίο πρίν μας αφήσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Πρίν την αναχώρηση της λοιπόν, η σκουρόχρωμη καλλονή φωτογραφίζεται σε ευρέως κοινό στέκι στο Μεταξουργείο για τα lookbook γνωστών φωτογράφων και σχεδιαστών αλλά και για τις εμφανίσεις της στο Dubai.

- Δείτε την φωτογράφιση και backstage υλικό



















Photographer: Katja Kat
Clothes Designer: Celebrity Skin by Dimitris Strepkos
Hair Style: Konstantinos Papadopoulos
Make up / μακιγιάζ: Manos Katrinis
Photoshoot take place: The Apartment bar-club, Metaxourgio

Photos by: TLife.gr, Katja's album, Celebrity Skin album


- Singer/Muse/Hot Shaya in Celebrity Skin outfit and jewel by Boudoir (Dennys P.) photographed by Katja Kat at The Apartment club Athens




24/9/2013

"Με τις βαλίτσες στο χέρι για να βρουν την τύχη τους στο Ντουμπάι είναι οι γνωστές τραγουδίστριες Shaya και Στεφανία Ρίζου"

Με αυτόν τον τίτλο προλογεί την διαμονή και τις εμφανίσεις της Shaya στο Dubai η εφημερίδα Espresso.
Διαβάστε και τι γράφει στα διαδυκτιακά της φύλλα η εφημερίδα

"Η είδηση ότι η Shaya... μετακομίζει καλλιτεχνικά στο Ντουμπάι έγινε γνωστή όταν οι υπεύθυνοι του νέου τοπικού κλαμπ Fleurs ανακοίνωσαν -μέσω της επίσημης ιστοσελίδα τους- με τα καλύτερα λόγια τη συνεργασία τους, ενώ ανέβασαν στο διαδίκτυο και φωτογραφίες της από την ειδική φωτογράφισή της για την προώθηση των εκεί εμφανίσεών της. Μάλιστα λίγες μέρες μετά οι ίδιοι επανήλθαν και ανακοίνωσαν και δεύτερη μεταγραφή από τη χώρα μας: «Υστερα από τη συμφωνία μας με τη Shaya Hansen έχουμε και δεύτερη συνεργασία από την Ελλάδα, αυτή με τη Στεφανία Ρίζου, που επίσης είναι μία από τις καλύτερες φωνές της χώρας της και ανυπομονούμε να τη δούμε και να την ακούσουμε στο μαγαζί μας"






4/9/2013

Εμφάνιση στο Εξωτερικό

Την θετική της απάντηση και το, με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, "ναί" έδωσε η Shaya σε επαγγελματική πρόταση που της έγινε απο γνωστό επιχειρηματία για να τραγουδήσει στο Ντουμπάϊ.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια συμφώνησε με τον γνωστό Έλληνα επιχειρηματία να είναι μέρος της ομάδας καλλιτεχνών που θα εμφανίζονται στο club "Fleurs" που έχει ανοίξει πρόσφατα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η επίσημη ανακοίνωση έγινε απο την σελίδα του μαγαζιού μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την κοπέλα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •