SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

13 Οκτωβρίου 2017

Τηλεφωνική συνέντευξη της Shaya στον ραδιοφωνικό σταθμό AKTINA Radio 104.7 στην Κέρκυρα!

Σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε η Shaya στο ραδιόφωνο της Κέρκυρας "Aktina Radio 104.7" και στην εκπομπή "COOLατοι" με τον Φίλη Μεσημέρη και την Σοφία Παγκράτη την Πέμπτη 12/10/2017.

Για λίγη ώρα φιλοξενήθηκε η Shaya σε γνωστό ραδιόφωνο της Κέρκυρας και έδωσε συνέντευξη μέσω τηλεφώνου μιλώντας για τα τραγούδια της και τα επαγγελματικά της, ξεκινώντας απο την αρχή της πορείας της με τις Hi-5 και μετ' έπειτα ως σόλο καλλιτέχνης το 2007.

Μιλώντας με τους παραγωγούς της εκπομπής και σε ερώτηση για το τι άλλο θα ήθελε απ' τη ζωή της, εκείνη είπε ότι θα ήθελε η μουσική της να ακουστεί περισσότερο στην Ευρώπη, παρόλο που κάποια τράγούδια της (Love Me, In Your Eyes, Far From Everything κ.α) έχουν ήδη βγεί στο εξωτερικό αλλά δεν είχαν την ίδια απήχηση όσο είχαν στην Ελλάδα που ήταν επιτυχίες.
Συνεχίζοντας για την μουσική της, μέσα σε πολλά είπε για το πρόσφατο της κομμάτι I'm Taking Over το οποίο είχε γράψει 7 μήνες πρίν την επίσημη κυκλοφορία του και ότι όλες οι τελευταίες της μουσικές κυκλοφορίες κυμαίνονται σε μπλούζ στοιχεία.

Για το αν της έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεπαιχνίδι, reality ή talent show, εκείνη δήλωσε πως της είχε γίνει πρόταση για το "Survivor" αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θα άντεχε τέτοιο τρόπο ζωής, να πεινάει και να βρίσκεται σε μιά μακρινή χώρα, ειδικά τώρα που έχει και το παιδί, προσθέτοντας ότι δεν θα έλεγε "όχι" αν της γινόταν πρόταση κάποια στιγμή να είναι κριτής σε κάποιο reality-talent show μουσικής, μεταφέροντας τις γνώσεις της σε παιδιά που θα θέλουν να ασχοληθούν με το ανικείμενο.

Στο τέλος της συνομιλίας που είχε με τους παρουσιαστές, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με τον dj V-Sag στο κομμάτι που έχουν ετοιμάσει με τίτλο "Freak" που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη, αλλά και 2 dance remix του I'm Taking Over που θα παρουσιαστούν πρίν απο το "Freak".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •