SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

21 Μαρτίου 2019

Τηλεφωνική συνέντευξη της Shaya στον ραδιοφωνικό σταθμό STAR FM 97.1 στη Λαμία!

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε η Shaya το απόγευμα της Πέμπτης 21/3/2019 στο ραδιόφωνο STAR FM 97,1 της Λαμίας, στην εκπομπή της Ελένης Τσαγιάννη "Μουσικές Αλχημείες".

Μιλώντας απο το τηλέφωνο, η Shaya συζήτησε για τις αναμνήσεις που έχει απο το ξεκίνημα της στις Hi-5, πως τα κατάφερε μετά την διάλυση τους να βρει την καλλιτεχνική της ταυτότητα αλλά και τις συζητήσεις που κάνουν οι πέντε τους για επανένωση των Hi-5 για μερικές συναυλίες κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μέσα σε πολλά, για την Eurovision και το νέο της τραγούδι Yolo που στίχους υπογράφει η Σοφία Παπαβασιλείου και μουσική του Rocfellaz με την ίδια, τοποθετήθηκε και στο θέμα του ρατσισμού στην Ελλάδα λέγοντας αυτό που βίωσε σε προσωπικό επίπεδο απο τις δισκογραφικές παρά απο τον κόσμο, δίνοντας το μήνυμα της να προσπαθούμε για αυτά που θέλουμε να κάνουμε, να μην μας επηρεάζει κανείς αρνητικά και να μη σκύβουμε το κεφάλι.

- Ακούσε όλη την τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε η Shaya στον ραδιοφωνικό σταθμό Star Fm 97,1 και στην εκπομπή "Μουσικές Αλχημείες" παρακάτω



#Shaya #starfmradio #moysikesalximeies #radiointerview

πηγή: tvstar.gr



Σχετικά άρθρα
- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Shaya - "Watch Out" στον STAR FM 97,1!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •