SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

5 Απριλίου 2019

Πρεμιέρα η εκπομπή "Μεσημεριάτικα" με καλεσμένη την Shaya!

Καλεσμένη βρέθηκε η Shaya στην εκπομπή της Ειρήνης Κολιδά "Μεσημεριάτικα" στο Open Beyond και μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένεια και τον σύζυγό της, την πρεμιέρα εμφανίσεων σε club στο Γκάζι αλλά και για ένα σοβαρό περιστατικό που την στιγμάτισε.

Η τραγουδίστρια αναφέρει έντονα τις στιγμές που έζησε βλέποντας τον στενό της συνεργάτη και φίλο να παθαίνει καρδιακή προσβολή, και λέει "... βλέπω οτι δεν μπορεί να πάρει ανάσα.. βγαίνω απο το αμάξι, γιατί γιατρός δεν είμαι, και βγαίνω στο δρόμο είχε μαγαζιά τριγύρω, γιατί δεν ήταν η ώρα του να φύγει, και αρχίζω και φωνάζω βοήθεια, πρώτες βοήθειες κι αυτά ..." .

Στη συνέχεια αναφέρεται στις Hi-5 και δίνει απαντήσεις για την είδηση των ημερών που θέλει το συγκρότημα να ξανά επιστρέφει για μερικές συναυλίες και ένα νέο τραγούδι, ενώ, λίγο μετά αφού μιλάει για τη νέα της κυκλοφορία με τίτλο "Yolo", δίνει τις συμβουλές της για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο, και αποκαλύπτει το όνειρο της λέγοντας ότι θέλει να κυκλοφορήσει η μουσική της λίγο παραπάνω στο εξωτερικό αλλά και να βρεθεί και αυτή κάποια στιγμή στο stage των MTV Awards!


Η Shaya θα εμφανίζεται απο 5/4 και κάθε Παρασκευή στο club Wave Athens στο Γκάζι, με παράλληλες εμφανίσεις σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό προμοτάροντας το νέο της τραγούδι "Sway - Yolo". 

Δείτε όλη την συνέντευξη της Shaya στην εκπομπή Μεσημεριάτικα (5/4/2019)








πηγή: https://www.tvopen.gr/ekpompi/15683/mesimeriatika/season/01/episode/0008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •