SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

29 Σεπτεμβρίου 2006

Η Marlain στη συναυλία της Δάφνης με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Rock στη Δάφνη (LIVE)
Αναμνήσεις απο την Δάφνη με Ρόκ Βραδιά

Οι αναμνήσεις μας άρχισαν να ζωντανεύουν πάλι, αφού είχαν δώσει συναυλία και οι Hi-5 στο ίδιο μέρος πρίν 1,5 χρόνο, ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Μαρλεν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το συγκρότημα 1550.

 Μιλάμε για την ρόκ συναυλία που έδωσαν οι παραπάνω στην Πλατεία Ηρώων στη Δάφνη.
Η είσοδος ελεύθερη και η Μαρλέν πιο ανανεωμένη από ποτέ έδωσε για ακόμη μια φορά στο κοινό να καταλάβει τι μπορεί να καταφέρει, και φωνητικά και επαγγελματικά. Όσοι παρεβρέθηκαν πέρασαν μιά έντονη στιγμή εκεί.

επίσης ...

- Απόσπασμα απο βιωματικό άρθρο διαχειριστή του Goosh site 

"...Ανεβήκαμε τις κυλιόμενες και κατευθυνθήκαμε πρός το μέρος όπου ήδη ξέραμε από τότε με την συναυλία των Hi-5. Περάσαμε ανάμεσα από τα τραπέζια που είχαν βγάλει έξω οι ταβέρνες ενώ ο κόσμος που καθόταν σε αυτά κοιτούσε, "αξίζει" να πούμε ότι τα τραπέζια ήταν τίγκα από κόσμο. Η σκηνή ήταν φωταγωγημένη και όταν φτάσαμε έπαιζε μια ορχήστρα ενώ σε κάνα λεπτό τελείωσε και βγήκε μια γριούλα με άσπρα μαλλιά και τραγούδησε το Τζιβαέρι. ... ... Εμείς βρήκαμε κόσμο μέχρι έξω στο δρόμο αλλά περνώντας από τα ευτυχώς μεγάλα κενά φτάσαμε μέχρι τις καρέκλες που βρισκόντουσαν στην ακτίνα της παρακολούθησης και κοντά στην κονσόλα. Εγώ όμως (όνομα) πήρα το κορίτσι Ε και από τον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο περάσαμε και καταλήξαμε μπροστά μπροστά στη σκηνή όπου βλέπαμε πεντακάθαρα τι γινόταν στην σκηνή. Οι άλλες μείνανε στην κονσόλα (ονόματα). Φυσικά δε λείψανε και οι φωνές από τους ηλικιωμένους τύπου "Δε βλέπουμε" "Κάντε βρε σεις, εμείς είμαστε από τις 5 εδώ" και τέτοια. Η ώρα θά 'ταν 21:15 και στη σκηνή βγαίνει ο Δήμαρχος Δάφνης και λέει δυο λόγια για το μέρος, ενώ μετά φωνάζει κάποια γυναίκα η οποία λέει "Βρισκόμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε ένα και μόνο όνομα, τον... Βασίλη Παπακωνσταντίνου" όλοι ζητωκραυγάζαν και φώναζαν το όνομα του. Η γυναίκα αποσύρθηκε και τότε τα φώτα έσβησαν ξαφνικά. Ο ντράμερ άρχισε να παίζει με μανία ενώ ο κιθαρίστας ενώθηκε με την μουσική του ντάμερ όπως και η βιολίστρια. Το κοινό παν ήσυχο περιμένοντας να βγεί κάποιος. Ξάφνου μες στο σκοτάδι από πίσω από τα ντράμς διέκρινα μια γνωστή φιγούρα και σιγουρεύτηκα ότι ήταν η θεά Μαρλέν. Από το αριστερό μέρος της σκηνής η ίδια φιγούρα ετοιμαζόταν και ξαφνικά η ροκ μουσική υπόκρουση δυνάμωσε. Στη σκηνή πετάχτηκε μια γυναίκα ενώ ένας προβολέας έριξε το φως του πάνω της και ανέδειξε ποιά ήταν. Άνοιγμα της συναυλίας έκανε η εκρηκτική Μαρλέν λέγοντας ένα ροκ κομμάτι με απίστευτο στυλ και ρυθμό. Στο ίδιο κομμάτι η Μαρλέν έκανε 3 κορόνες μεγάλης διάρκειας και τους άφησε όλους άφωνους αλλά επιφωνούσαν και χειροκροτούσαν. Μετά από τα καθορισμένα τραγούδια που είπε η Μαρλέν, στη σκηνή βγήκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου χερετοντας το κοινό και αρχίζοντας τα πάμπολα τραγούδια του. Στη συνέχεια, επί σκηνής βρέθηκαν το συγκρότημα 1550, ενώ στα περισσότερα τραγούδια του Βασίλη φωνητικά κάλυπταν με απόλυτη επιτυχία η Μαρλέν Αγγελίδου και η άλλη κοπέλα, που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της. ..."

- Αποκλειστικές φωτογραφίες ανταποκριτών του Goosh με την Μαρλέν απο την συναυλία στη Δάφνη







Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •