SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

21 Δεκεμβρίου 2011

Μαρλαίν, Γκικοδήμας, Καπνίσης. "ΔΕ ΣΠΑΩ" Live @ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, κάθε Κυριακή


"ΔΕ ΣΠΑΩ", ειναι η Ρόκ πρόταση για φέτος τα Χριστούγεννα.

O Γιώργος Γκικοδήμας, η Μαρλέν Αγγελίδου και ο Γιώργος Καπνίσης, επηρεασμένοι από τις κοινωνικές εξελίξεις, ετοιμάζονται να βγάλουν στη φόρα όσα «άπλυτα» έχουν ξεμείνει στην άκρη... τραγουδάνε, τα σπάνε και ροκάρουν.
Κάθε Κυριακή από της 18 Δεκεμβρίου στο χώρο της ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ θα κάνουν «δημιουργία» αυτή την εσωτερική τους αγανάκτηση σε μια πραγματικά ΡΟΚ παράσταση.

 Το ΡΟΚ που έχουμε ξεχάσει, το ΡΟΚ που δεν περισσεύει ποτέ. Μια μουσική παράσταση που περιλαμβάνει κομμάτια απ’ τις προσωπικές δουλειές των τριών καλλιτεχνών και δένει αρμονικά με αγαπημένα ροκ κομμάτια από την ελληνική αλλά και τη διεθνή ροκ σκηνή. Το «killing in the name of» , το « paradise city» μπλέκονται με το «passenger» και το « rock n roll στο κρεβάτι» και το «απορώ».

Η Μαρλέν Αγγελίδου, ροκάρει δυνατά και ανατρεπτικά. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από τις Hi5, απολαύσαμε στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ακολουθεί το δικό της μουσικό στυλ! Με σαφείς επιρροές από τη βρετανική -και όχι μόνο- μουσική σκηνή, είναι έτοιμη, να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό extreme rock live. Εκτός από το ήδη αγαπημένο «rejection» θα ακούσουμε αγαπημένα rock κομμάτια από τους Guns n Roses, Aerosmith και πολλούς άλλους

επίσης ...

- Έναρξη 18/12/2011 (Κάθε Κυριακή)
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Ελασίδων 6 (δίπλα στον ΟΤΕ, απο Πειραιώς 116), Γκάζι, Αθήνα
ΔΕ ΣΠΑΩ LIVE
Γιώργος Γκικοδήμας, Μαρλέν Αγγελίδου, Γιώργος Καπνίσης
Ώρα έναρξης : 22:30
ΤΗΛ: 210-9014428 210-3420842-- 6978185871
Είσοδος : 8 ευρώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •