SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

25 Σεπτεμβρίου 2018

Bachelorette partys για την μέλλουσα νύφη Shaya!!

Πλησιάζει η μεγάλη ημέρα για να ανέβει τα σκαλία της εκκλησίας η Shaya με τον σύντροφο της ζωής της Θοδωρή Παπαντώνη.

Στη Μύκονο της έκαναν έκπληξη οι φίλες της όπου διοργάνωσαν (16/9/2018) μόνο για εκείνη ένα μικρό bachelor πάρτυ πρίν το γάμο της στο Νυδρί στην Λευκάδα, ξετρελαίνοντας την τραγουδίστρια που χόρευε συνεχώς χαρούμενη.







Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaya Hansen (@shayahansen) στις










Λίγες ημέρες μετά την έκπληξη στην Μύκονο, οι αγαπημένοι φίλοι της, Διονύσης Πυρομάλης, Μάνος Κατρίνης και Μαρία Κεχαγιά της ετοίμασαν ακόμη ένα ιδιαίτερο bachelorette πάρτυ (23/9/2018) στην Αθήνα για να τιμήσουν την περίσταση και την αγαπημένη τους φίλη.

Στην βραδιά στο Shamone στο Γκάζι, όπου διοργανώθηκε το πάρτυ - έκπληξη, βρέθηκαν και οι Διονύσης Ζάχος, Αναστάσιος Τρανούλης, Antonella (Kings), Βάλια Καλκούτη, Σπύρος Καλαματιανός Emis Yesir (Emine) και πολλοί ακόμη, όπου ευχήθηκαν στην μέλλουσα νύφη για τον γάμο της και για την βάπτιση του γιού τους βγάζοντας πολλές φωτογραφίες και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ιδιαίτερη στιγμή, ένα βίντεο με "καρφιτσωμένες" φωτογραφίες απο προσωπικές στιγμές της Shaya με την μουσική του Ξέρω Τι Ζητάω να παίζει στο video wall του bar.








https://www.facebook.com/dionisis.piromalis/videos/10217291124058573/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •