SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

8 Μαΐου 2022

Ζωντανή σύνδεση με τη Shaya η εκπομπή του OPEN "Open Weekend"

Το πρωϊ της Κυριακής 8/5, στην πρωινή εκπομπή του OPEN TV "Open Weekend", σε ζωντανή σύνδεση, μίλησε η Shaya με τους παρουσιαστές και την Ελένη Τσολάκη στο πλατό.
 
Μίλησε για τη συμμετοχή της στο show υπερπαραγωγή που ετοίμασε ο Γιώργος Βάλαρης, το "Parfait Athens". Είπε τη γνώμη της για την ελληνική συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει φέτος την χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι Die Together, για τη ρατσιστική ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη τύπου η Αμάντα απο ξένο δημοσιογράφο, και τοποθετήθηκε και για τη συμμετοχή της Κύπρου αλλά και άλλων χωρών.
Για το τέλος, αφού η κουβέντα ήταν για τη Eurovision, το 12άρι της για τον φετινό διαγωνισμό το έδωσε σε Ισπανία και Αλβανία.
 
Δείτε το απόσπασμα με τη Shaya στην εκπομπή Open Weekend (8/5/2022)
 
 

 

 

 
#Shaya #OpenWeekend #tvshow #interview #ShayaHansen #livelink #weekend #OPENTV #openbeyond #aboutParfaitAthens #show #aboutEurovision #2022 #Greece #Amanda #Cyrpus #Andromache #συνέντευξη #Σάγια #εκπομπή #τηλεόραση #σύνδεση #ζωντανά #σαββατοκύριακο #ohmygoshsite #goshgrcomnet #blogsite #shayasdatabase #omg #database #shayasdatabase
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •