SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

13 Μαΐου 2022

Συνέντευξη της Shaya στην ραδιοφωνική εκπομπή "stART Music" του ΑΡΤ FM!

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάζου Μαντικού "Start Music" έδωσε συνέντευξη η Shaya.
 
Εκείνη μίλησε για την παρουσία της στο σόου του Parfait Athens που συμμετέχει φέτος και αναφέρθηκε σε ανθρώπους ταλέντα που ίσως δεν έχουν λάβει την απαραίτητη προσοχή και στήριξη εδώ στην Ελλάδα σε αυτό που κάνουν. Eπίσης τοποθετήθηκε για το διαγωνισμό της Eurovision και τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου αναλύοντας τις παρουσίες τους στη σκηνή, ενώ παράλληλα, της ζητήθηκε απο τον παρουσιαστή να δώσει τη δική της πρόβλεψη για τη top πεντάδα στον τελικό.
 
 
"Ήταν πάρα πολύ αγχωμένη. Δεν πιστεύω ότι δεν άκουγε πολύ καλά χτές. Αλλά απο το άγχος της δεν πάτησε πολύ καλά στον τόνο και δεν κράτησε τις αναπνοές της σωστά. Δεν περίμενα να αποκλειστεί η Κύπρος"
 
 
Τέλος, στην ερώτηση για το αν θα ξανα προσπαθούσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα στο θεσμό του μουσικού διαγωνισμού Eurovision, η ίδια απαντάει θετικά, αν και στο παρελθόν, όπως συμπληρώνει, έχει αδικηθεί σε αυτό.
 

"Ηταν εξαιρετική η Αμάντα. Η «μικρή μας ομορφιά», επειδή δεν είχε πολλές κινήσεις στη χορογραφία, extreme πράγματα, έπρεπε να έδινε μεγαλύτερη βάση στην ερμηνεία. Ελπίζω έτσι να το απήλαυσε και να ακούσουμε και άλλα πράγματα από την ίδια.
 

Ακούστε το απόσπασμα

Shaya @ Start Music, ΑΡΤ 90,6 fm radio show (13/5/2022)



   
"...έστελνα (για τη Eurovision) κάθε χρόνο μέχρι που κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ότι ακούνε όλα τα τραγούδια που στέλνεις. Δεν ισχύει…"
 
 
FB post:
 
 
 

 
#Shaya #startmusic #stARTmusic #art906fm #lazosmantikos #radioshow #interview #2022 #ShayaHansen #Σάγια #συνέντευξη #ραδιόφωνο #ραδιοφωνική #εκπομπή #ΛάζοςΜαντικός #eurovision2022 #ParfaitAthens #στήριξη #νέαταλέντα #ΑΡΤfm #Shayaγιαeurovision2022 #έχωαδικηθείστηeurovision #ohmygoshsite #gooshgrcomnet #blogsite #database #shayasdatabase #omg #fanbase



Σχετικά άρθρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •