SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

6 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΣΗΜΟ: Shaya και Eurovision 2015!!

Update 6/3/2015

Δυναμική, εκρηκτική και sexy ήταν η παρουσία της Shaya στην σκηνή του ελληνικού τελικού στο Έναστρον στις 4/3/2015

Η τραγουδίστρια, παρά τα πολλά τεχνικά, επαναλαμβανόμενα προβλήματα και σχεδόν ανύπαρκτα βοηθητικά στοιχεία ανάδειξης της συνολικής δουλειάς της, ερμήνευσε το τραγούδι της Sunshine όσο το δυνατόν καλύτερα στο ζωντανό κοινό που είχε παγώσει απο θαυμασμό μπροστά στην εντυπωσιακή δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.
Παρόλο που η τηλεοπτική κάλυψη για τους τηλεθεατές δεν ήταν και η καλύτερη, η εμφάνιση αυτή ταρακούνησε ένα ολόκληρο κέντρο κόσμο που φώναζε, ζητωκραύγαζε και χειροκροτούσε απο την αρχή και κατά την διάρκεια που η τραγουδίστρια χόρευε με άσπρο μάξι φόρεμα μένοντας αργότερα με ένα ντεκολτέ μίνι κορμάκι απο πολύτιμες πέτρες.

Μετά απο το τελικό αποτέλεσμα της επιλογής για αυτόν που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, και μετά απο την διαφορετική τροπή των πραγμάτων απο οτι έδειχναν τα προγνωστηκά μέχρι τελευταίας στιγμής για όλους τους συμμετέχοντες, πολλοί ήταν εκείνοι που αναίρτησαν στα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δυκτίωσης την φράση "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ... Δεν είναι πάντα πρώτος...!" με hashtag επισήμανση τις λέξεις EuroSong2015, Shaya Hansen και Sunshine για συμπαράσταση της συγκεκριμένης συμμετοχής και των ανθρώπων της αλλά και συγκεκριμένο μύνημα, απ οτι φαίνεται.

ΔΕΙΤΕ...
την εκρηκτική εμφάνιση της Shaya στην έναρξη και στο διαγωνιστικό μέρος, βίντεο εκπομπών σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά και φωτογραφικό υλικό απο την βραδιά του τελικού.






























4/3/2015

- ΔΙΑΒΑΣΕ
Λίγες ώρες πρίν την μεγάλη βραδιά του Ελληνικού Τελικού στο Έναστρον, τα προγνωστικά μεταβάλλονται ραγδαία.
Το OIKOTIMES.COM δημοσίευσε τα προγνωστικά που θέλουν την Shaya να είναι πρώτη για τους ξένους eurovisioners και τρίτη για τους Έλληνες.


Greece 2015: what the polls say
ON THE SPOT: LIVE FROM ATHENS

ATHENS, GREECE – This is the first time since 2008 we feel the need to explain our poll for Greek National Final. Back then there was a huge difference between the international and Greek voters in our polls, something that appears again after 7 years. The oikotimes.com poll which usually predicts the winner of the Eurosong 2015 a NERIT & MAD show, seems to have a significant information we all need to know in order to understand what will happen tonight.

On oikotimes.com poll the Greek voters disagree with the International audience: Shaya Hansen wins the international choice while Maria Elena Kyriakou wins the Greek choice. Interesting to see that Shaya is third in the choice of Greek voters while Thomaï Apergi & Legend come second.

In other polls we can say that OGAE Greece predicts Shaya Hansen to win, while GetGreekMusic.gr predicts Maria Elena Kyriakou to win. Overall the international websites predict Shaya to win tonight but after watching the rehearsals we have to warn you: the final result will be decided in tonight’s live performance. Everything is still open!



GREEK VOTERS     INTL’ VOTERS        TOTAL
SHAYA HANSEN
24%
77%
50.5%
MARIA ELENA KYRIAKOU
31%
10%
20.5%
THOMAÏ APERGI & LEGEND
30%
5%
17.5%
BARRICE SOBOLEV
11%
2%
6.5%
C:REAL
4%
6%
5%


πηγή http://oikotimes.com/2015/03/04/greece-2015-what-the-polls-say/

- Σχολιάζοντας στην εκπομπή του Star "Μία" για τις τελευταίες πρόβες των συμμετωχών. Η Shaya μιλάει στην κάμερα




3/3/2015

- ΔΙΑΒΑΣΕ
Η Shaya μιλάει στο TORATORA.GR για τον Ελληνικό Τελικό, για τον ανταγωνισμό και... τις Hi-5!

H Shaya Hansen συμμετέχει στον Ελληνικό τελικό της Eurovision 2015 με το τραγούδι “Sunshine”, που έγραψε μαζί με τους Σκανδιναβούς Reil Bros και τον Μάριο Ψιμόπουλο. «Ξέρει τι ζητάει» πολύ καλά -που έλεγε και το τραγούδι των Hi5- και αυτό είναι να εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα στη Βιέννη!
 

από την Εβελίνα Σαρρή

Nα ξεκινήσουμε με τα πολύ επίκαιρα: Πώς προέκυψε η συμμετοχή στo Εurosong, είναι κάτι που ήθελες χρόνια και περίμενες το κατάλληλο τραγούδι ή είναι κάτι που προέκυψε φέτος σαν ιδέα;
Eιναι κατι που ηθελα παρα πολύ καιρό και το επεδίωκα απλα περιμένα το κατάλληλο timing. Το τραγουδι το δουλευα μέσα μου και οταν τα βάλαμε κατω ειπα αυτο ειναι!


Το τραγούδι “Sunshine” είναι ένα ethnic, ξεσηκωτικό τραγούδι.Νιώθεις ότι σε εκφράζει απόλυτα ένα τέτοιου είδους κομμάτι? Προτιμούσες να πας με τον "α λα Μπιγιόνσε" αέρα που σου δίνει το κομμάτι γιατί (ίσως) αυτό είναι το ζητούμενο στη Eurovision ή θα σου άρεσε να δοκιμαστείς και μία ερωτική μπαλάντα που ενδεχομένως θα αναδείκνυε περισσότερο τη φωνή σου;
Με εκφράζει απόλυτα πράγματι, είναι οτι εχω στην καρδιά μου και οτι κουβαλάω μέσα απο την Ελλάδα. Μoυ αρέσει πολύ αυτο το παντρεμα μουσικής με το κλαρίνο και τους ηπειρώτικους ήχους που λατρευω επίσης. Στην παρούσα Φάση ήθελα να εξωτερικευσω ολο αυτο το πραγμα. Σίγουρα θα μπορουσα να ειχα επιλέξει και μια μπαλάντα αλλα θα με εκανε πιο εσωστρεφή ενδεχομένως πάνω στην σκηνή ενω με το “Sunshine” γεμίζει η ψυχή μου φως, ρυθμό και χαρά και θέλω να το περάσω αυτο στον κοσμο.

Ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερή μας (ή η αγαπημένη σου) συμμετοχή της Ελλάδας μέχρι τώρα, εκτός του My Number One της Ελενας;
(Γελάει) Με προλαβες - θα σου ελεγα 100% την Έλενα Παπαρίζου που κλείνει και φέτος δέκα χρονια ωστοσο σαν αλλη αγαπημένη εμφάνιση θα πω του Σάκη Ρουβα με το "Shake it"

Νιώθεις ότι θα κερδίσεις κάνοντας περίπατο? Ή ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος που πιστεύεις ότι όλα θα κριθούν στον πόντο; Κοίτα, η προετοιμασία που εχουμε κάνει ειναι μεγάλη οπως ολα τα παιδιά πιστευω αλλα δεν ειναι ευκολο και δεν πάω με αυτον τον αέρα, υπάρχει αισιοδοξία γιατι πιστευω πολύ το τραγουδι αλλα ολες οι συμμετοχές εχουν κάτι αξιολογο να δείξουν νιωθω πιο ομορφα οταν ανθρωποι που γνωρίζω και ειναι σε κοντινή ηλικία με εμενα θα “συναγωνιστουν” για την Ελλάδα, γιατι αυτο ειναι που μετράει στο τέλος να ειμαστε αξιοπρεπείς και αρτιοι οποτε ολοι θα δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο!

Ποιον από τους συνυποψήφιους φοβάσαι περισσότερο;
Μονο φοβος δεν υπάρχει, προτιμώ να το δω σαν εμπειρία και να την ζήσω στο έπακρο και θα χαρώ με οποια συμμετοχή περάσει γιατι ολοι αξίζουν

Όλα ξεκίνησαν από την τηλεοπτική εκπομπή “Pop Stars” από όπου και προέκυψαν οι Hi 5, ένα girl group που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Τι θυμάσαι πιο έντονα από εκείνα τα χρόνια? Έχεις κρατήσει επαφές με τα κορίτσια;
Ηταν ανέλπιστα ομορφα χρονια! ειχαμε τετοια αποδοχή απο τον κοσμο ειναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο και ήμασταν το μοναδικο girl group τοτε. Με καποιες ναι μιλάμε αλλα οι υποχρεωσεις ειναι τετοιες που δεν μας επιτρέπουν συχνή επαφή.

Υπάρχει καμία σκέψη να δούμε κάποια τύπου επανασύνδεση έστω και για κάποιο show/event;
Καταπληκτική ιδεα μακαρι να συμβει...ποτε δεν ξέρεις … ωραια θα ήταν!

Mετά τη διάλυση του γκρουπ και πριν τον πρώτο σου δίσκο, πώς ήσουν? Είχες πάρει αμέσως την απόφαση να κάνεις σόλο καριέρα; ¨Ηρθαν έτσι τα πράγματα που οι συνθήκες και οι ευκαρίες στο χώρο με οδηγησαν στο σημερα

Από το 2008 ακολούθησες solo καριέρα και από κει η καριέρα σου πήρε μόνο ανοδική πορεία με βραβεία και σπουδαίες συνεργασίες. Εκ των υστέρων προφανώς σε δικαίωσε η πορεία σου. Τότε, εκείνη τη δεδομένη στιγμή όμως, ήταν και δική σου επιθυμία να διαλυθεί το συγκρότημα ή ήταν μία απόφαση δισκογραφικών/managers κλπ;Ήταν ενα ωραιο ξεκίνημα για έμενα, το καλυτερο που θα μπορουσα να εχω και για ολα τα κοριτσια των hi5 , παντα με μια γλυκια νοσταλγια και αγαπη θα θυμαμαι εκεινο το γκρουπ που με εβαλε στον μαγικο κοσμο της μουσικής που τοσο αγαπώ!

Ετοιμάζεις κάτι αυτό τον καιρό; Ευελπιστω να αγκαλιάσει ο κοσμος την προσπάθεια μου στo Eurosong και παράλληλα ετοιμάζω νέα τραγουδια για την Ελλάδα και το εξωτερικο!

Kαι τέλος... αν είχες την ευκαιρία να βάλεις ένα cd να παίξει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας σε ένα υποτιθέμενο μάθημα Μουσικής Εκπαίδευσης, ποιο θα ήταν αυτό; Πολύ ωραία ερώτηση, θα την παραλλάξω λιγο και θα πω αν απευθυνοταν σε μικρές ηλίκιες σιγουρα θα επέλεγα την Λιλιπουπολη του Μάνου Χατζιδάκη!


πηγή http://www.toratora.gr/59283eurovision-2015/


- ΔΕΙΤΕ
Στην τελική ευθεία βρίσκονται όλα για τον Ελληνικό Τελικό με τους υποψήφιους καλλιτέχνες να δουλεύουν σκληρά.
Δείτε φωτογραφίες με την Shaya και την ομάδα της να κάνουν πρόβα ξανά και ξανά



- ΔΙΑΒΑΣΕ
Οι 10 Ερωτήσεις του OGAE GREECE για την Shaya

του Κρικόρ Κιφορκιάν

1. Shaya, πως νιώθεις που συμμετέχεις στον Ελληνικό τελικό φέτος και διεκδικείς την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2015;

Νιώθω τυχερή και χαρούμενη είναι κάτι που περίμενα καιρό!

2. Το όνομά σου έχει ακουστεί ξανά παλαιότερα για τον διαγωνισμό. Φέτος όμως σε βλέπουμε επίσημα πρώτη φορά στα υποψήφια ονόματα. Πως προέκυψε η πρόταση και τι θεωρείς ότι διέκριναν σε σένα για να καταλήξεις εδώ που είσαι.

Επειδή είναι κάτι που προσπαθούσα κι εγώ αρκετά χρόνια, απλά δεν υπήρξαν οι σωστές προϋποθέσεις, όταν μου έγινε φέτος η πρόταση και επειδή είχα στα σκαριά το «Sunshine και το πίστευα πολύ, δέχτηκα αμέσως.

3. Είσαι φανατική του διαγωνισμού! Από πότε τον παρακολουθείς και τι σημαίνει για σένα ο θεσμός της Eurovision;

Ναι τον παρακολουθώ από μικρή ηλικία. Με μαγεύει η πολυπλοκότητα των χωρών και των συμμετοχών. Είναι πολύ ξεχωριστό οτι όλους αυτούς τους ανθρώπους τους ενώνει τι άλλο; Η μουσική. Είναι μια διαδικασία δημιουργικότητας.

4. Πες μας δυο λόγια για το τραγούδι σου «Sunshine». Πως θα το περιέγραφες εσύ;

Είναι ένα έθνικ τραγούδι με παντρέματα πολλών μουσικών οργάνων και ελληνικών στοιχείων αλλά και ξένους ήχους που με εκπροσωπεί απόλυτα . Οι στίχοι είναι δικοί μου μαζί με τους Thomas Reil & Jeppe Reil και σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου.

5. Συναντάμε το όνομά σου μέσα στους δημιουργούς. Ήσασταν απόλυτοι στο κομμάτι αυτό ή υπήρχαν και άλλα και απλά διαλέξατε το «Sunshine» για τον Ελληνικό τελικό;

Ήταν κάτι που ψάχναμε απο καιρό και όταν μας “ήρθε” το πιστέψαμε αμέσως. Είναι κάτι που εχει βγει απο μέσα μου, απο την ψυχή μου και απο την Ελλάδα

6. Θεωρείσαι από πολλούς φαβορί. Σε αγχώνει αυτό;

Έχω ένα σχετικό άγχος γενικά αλλά δημιουργικό θα έλεγα. Θέλω να είμαι αξιοπρεπής στην σκηνή και να το χαρώ .

7. Θεωρείς πως με το δικό σου τραγούδι, η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει σε μία σίγουρη πρόκριση της χώρας από τον Ημιτελικό στον τελικό;

Καταρχήν πιστεύω οτι όποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει θα είναι μια αξιόλογη παρουσία. Όλες οι συμμετοχές έχουν κάτι ξεχωριστό να παρουσιάσουν από εκεί και πέρα για το δικό μου τραγούδι το πιστεύω απόλυτα και εγώ και η ομάδα μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

8. Έχεις συζητήσει με την ομάδα σου για το πώς θα είναι η σκηνική σου παρουσία στον Ελληνικό τελικό; Ποιοι είναι οι συνεργάτες σου;

Ναι βέβαια αλλα δεν θα σας αποκαλύψω πολλά. Την χορογραφία ετοιμάζει ο Αναστάσης Δεληγιάννης και την εμφάνιση μου θα επιμεληθούν η Φανή Πολυχρονίου και ο Κωσταντίνος Κουτσομίχος

9. Πως βλέπεις τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους;

Σούπερ!!! Όλα τα παιδιά ειναι αξιόλογα, σε κοντινές ηλίκιες γεμάτοι δυναμισμό και ενέργεια, εύχομαι καλή επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά

10. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στα μέλη και στους φίλους του OGAE Greece;

Οτι πάντα υπάρχει ευκαιρία να κυνηγάς το όνειρό σου και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας.


πηγή http://ogaegreece.com/archives/26257


2/3/2015

- ΔΙΑΒΑΣΕ
H Shaya δίνει συνέντευξη στο STAR.GR για την συμμετοχή της στην Eurovision, για το τι ετοιμάζει με το "Sunshine" και σχολιάζει τα talent shows


Για την απόφασή της να πάει στην Eurovision με το «Sunshine» και όσα ετοιμάζει για την βραδιά του ελληνικού τελικού μιλά στο star.gr η Shaya, ενώ, ούσα η νικήτρια εντός talent show, σχολιάζει το «The Voice».

- Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στον ελληνικό τελικό;

Παρακολουθώ τον διαγωνισμό από πολύ μικρή ηλικία και πάντα μου άρεσε σαν μουσική εκδήλωση. Μου αρέσει η ποικιλία στα τραγούδια, οι διαφορετικές εμφανίσεις όλων αυτών των χωρών… είναι κάτι μαγικό! Ήταν ένα ανεκπλήρωτο όνειρο και ήλπιζα κάποια στιγμή να συμμετάσχω. Όταν καταλήξαμε στο τραγούδι και μου έγινε η πρόταση, δέχθηκα αμέσως!

- Ποια είναι τα δυνατά σημεία του τραγουδιού σου;

Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά δυνατά σημεία στο «Sunshine», έχει πολλούς διαφορετικούς ήχους από όλο τον κόσμο! Έχει επίσης πολύ δυνατά ελληνικά στοιχεία, που τα έχω αγαπήσει και θέλω να τα αγαπήσετε κι εσείς και να τα αγκαλιάσετε με τον τρόπο που τα αγκάλιασα κι εγώ. Τα υπόλοιπα, θα τα ανακαλύψετε στην πορεία!

- Πώς θα παρουσιάσεις το τραγούδι σου στη σκηνή του ελληνικού τελικού;

Θα παρουσιάσω το «Sunshine» με όση δύναμη και ψυχή διαθέτω, για ένα καλό και αξιοπρεπές αποτέλεσμα! Ελπίζω ο κόσμος να το εισπράξει αυτό!

- Γιατί πρέπει το κοινό να επιλέξει εσένα από τους υπόλοιπους υποψηφίους;

Είναι ένα τραγούδι που έχω πιστέψει και στο οποίο ποντάρω πολύ. Πιστεύω ότι το κοινό θα πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά του και… τα αυτιά του! Όποιο τραγούδι αγγίξει πιο πολύ τον κόσμο, αυτό να ψηφίσει! Καλή επιτυχία σε όλους!

- Ξεχώρισες μέσα από τις Hi5 που προέκυψαν από το «Popstars». Πιστεύεις ότι τα talent shows, όπως το «The Voice» τώρα, μπορούν να βοηθήσουν τους νέους καλλιτέχνες;

Στην εποχή που βγήκαμε ως girlband οι Hi5, ήταν πιο εύκολα τα πράγματα και να κάνεις κάτι. Επίσης, τότε, τα talent shows ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Τώρα, οι εποχές είναι πιο δύσκολες για τα νέα παιδιά και έχουν υπάρξει πολλά τέτοια shows. Πάντως, το θετικό στο «The Voice» είναι ότι δεν σε κρίνουν βάσει εμφάνισης αλλά βάσει φωνής και αυτό είναι πιο αξιοκρατικό!

- Φέτος εμφανίζεσαι στο «Φωτάεριο». Πώς είναι η συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη ο οποίος κατά καιρούς προκαλεί έντονες αντιδράσεις με τις δηλώσεις του;

Με τον Νότη Σφακιανάκη είναι μία από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει! Πάντα δείχνει ότι σέβεται και εκτιμά τους συνεργάτες του. Αυτό που μου αρέσει στον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι ότι επικρατεί το δίκαιο!

Συνέντευξη: Βαγγέλης Θεοδώρου


πηγή http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=266580&artTitle=i_shaya_mila_sto_star_gr_gia_tin_symmetochi_tis_stin_eurovision 



- ΔΙΑΒΑΣΕ
Μιά βραδιά οργανώθηκε απο το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision OGAE GREECE, με τους υποψήφιους καλλιτέχνες να βρίσκονται στο Shamone για χαλάρωση πρίν απο τον μεγάλο ελληνικό τελικό.
Η Shaya ήταν εκεί





πηγές:
http://ogaegreece.com/archives/26208
http://www.tlife.gr/Article/news-eurovision-party/0-76-76581.html
http://www.gossip-tv.gr/showbiz/Eurovision/story/366427/eurovision-2015-giati-apoysiaze-i-kyriakoy-apo-to-party-toy-ogae



28/2/2015

Ψηφοφορία Eurovision 2015: Ποιός θέλεις να εκπροσωπήσει την Ελλάδα;
http://www.go2.com.cy/2015/02/pshfoforia-eurovision-2015-poio-tragoydi-theleis-na-ekproswphsei.html



27/2/2015 - 11:57μ.μ.

Η Shaya αλλά και όλοι οι υποψήφιοι καλλιτέχνες και συντελεστές για τον φετινό ελληνικο τελικό της Eurovision, συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του δικτύου I.N.F.E. Greece (INTERNATIONAL NETWORK OF FANCLUBS OF EUROVISION) για έναν καφέ γνωριμίας σε γνωστό cafe bar κοντά στο μουσείο της ακρόπολης.

Δείτε φωτογραφίες με την Shaya απο την συγκέντρωση



 - ΔΙΑΒΑΣΕ
Η Shaya μιλάει στο Get Greek Music.gr: "Είμαστε σε έναν στίβο για την Ελλάδα 


- ΔΙΑΒΑΣΕ
Ποιά Ελληνίδα σχεδιάστρια "πηγαίνει" Eurovision μαζί με την Shaya;


- Επίσης τρέχουν παράλληλα και ψηφοφορίες για το ποιός θέλει το κοινό να είναι εκείνος που θα πάρει το εισητήριο για Αυστρία και τον μεγάλο διαγωνισμο τραγουδιου της Eurovision

ΨΗΦΙΣΤΕ SHAYA & "SUNSHINE" ΣΤΑ...

http://ogaegreece.com/

http://www.tralala.gr/megali-dimoskopisi-tou-tralala-gr-pios-thelete-na-ekprosopisi-ti-chora-mas-sti-eurovision-tis-viennis/

http://mad.tv/psifiste-sto-poll-tou-mad-gia-to-eurosong-2015-ke-kerdiste-50-diples-prosklisis-gia-ti-megali-vradia/
 
http://infegreece.gr/

http://www.getgreekmusic.gr/blog/psifoforia-eurovision/


- ΤΩΡΑ!:
Το υποψήφιο τραγούδι της Shaya "Sunshine" απο την PLANETWORKS για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, είναι διαθέσιμο και στο i-Tunes.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ... https://itunes.apple.com/gr/album/sunshine-single/id971821673

- Φωτογράφιση και artwork προώθησης για το υποψήφιο τραγούδι "Sunshine"





26/2/2015 - 7:35μ.μ.


Επίσημη ανακοίνωση των 5 υποψήφιων τραγουδιών για την Eurovision έγινε σήμερα το μεσημέρι 26/2 σε χώρο του Ραδιομεγάρου της ΝΕΡΙΤ

Με αισθητή την άφιξη της στο Ραδιομέγαρο, η Shaya πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης συζητώντας με φίλους, βγάζονας φωτογραφίες και μιλώντας σε τηλεοπτικά μέσα ενώ παράλληλα οι τηλεοπτικοί δέκτες της ΝΕΡΙΤ παρουσίαζαν τα βίντεοκλίπ των υποψηφίων τραγουδιών, μαζί και αυτό της Shaya.



- Με έντονους ήχους πνευστών απο φλάουτο και κλαρίνο να συνδιάζονται με το beat και τα τύμπανα είναι το "Sunshine" της Shaya, που ολοκληρώνεται με τα λικνίσματα της στο βίντεοκλίπ και μας μεταφέρει το έθνικ στα αφτιά μας.

Δείτε το



 Song title: Sunshine
Music & Lyrics:
Shaya Hansen /Thomas Reil /Jeppe Reil/ Marios Psimopoulos
Direction: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος
 Produced by: Reil Bros for DWB Music
Make up: Manos Katrinis
Styling: Fani Polychroniou / Konstantinos Koutsomichos
Hair Styling: Konstantinos Papadopoulos
Jewellery/Acces: Boudoir Kolonaki by Dionisis Piromallis
Label: PlanetWorks / Published by DWB Music / AEPI for Greek EuroSong 2015
Release Date: 26/2/2015

- Η Shaya στο Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής για την επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών της Eurovision 2015








- H Shaya δίνει ολιγόλεπτη συνέντευξη στην κάμερα του site oikotimes.com για την συμμετοχή της στη Eurovision




- Λίγο μετά την παρουσίαση η Shaya μιλάει στον rythmosfmfm 949



- Και απαντάει σε ερωτήσεις που της γίνονται σχετικά με την Eurovision στο κανάλι MAD





19/2/2015

- ΔΙΑΒΑΣΕ
Γνωστό τοπικό site της Δανίας γράφει για την Shaya και την συμμετοχή της στην Eurovision για το 2015.
Σας παραθέτουμε το άρθρο έτσι όπως αναρτήθηκε στο συγκεκριμένο site

Dansker med i graesk Grand Prix
Shaya Hansen, som er halvt dansk, stiller op i Grækenlands svar på Melodi Grand Prix

På dr.dk/grandprix har vi tidligere fortalt om, hvordan Danmark i år er repræsenteret i både tysk, norsk, svensk og litauisk Grand Prix.

Og nu bliver de danske Eurovision-chancer altså endnu flere.

I denne uge er det nemlig blevet offentliggjort, at sangerinden Shaya, som har danske rødder, skal stille op i Eurosong 2015, som er grækenlands svar på Melodi Grand Prix.
Drømmer om det danske Melodi Grand Prix

Shaya Hansen har en dansk far, og hun er født i Danmark og opvokset i Danmark, Sverige og Grækenland. Selvom hun har boet det meste af sit liv i Grækenland, så har Danmark - og det danske Melodi Grand Prix - en særlig plads i hendes hjerte.

- Jeg har dansk pas, og taler flydende dansk og kommer flere gange årligt hjem til Danmark. Jeg vil rigtigt gerne repræsentere Danmark ved Grand Prix, og har i flere år sendt sange ind til det danske Grand Melodi Prix, men er ikke blevet udvalgt, fortæller Shaya til dr.dk/grandprix.

- Det kunne være sjovt at slå den danske sang i det internationale Grand Prix. Det vil måske også gøre det muligt fremadrettet at blive mere kendt i Danmark og internationalt og så forhåbentligt en anden gang repræsentere Danmark ved et Grand Prix.
​Kendt fra Popstars

Musik har været en del af 32-årige Shayas liv, siden hun var lille. Hendes musikalske karriere blev for alvor kickstartet, da hun som 20-årig deltog i den græske udgave af Popstars, hvilket indbragte hende en plads i pigegruppen Hi-5.

Siden 2005 har hun optrådt solo og udgivet flere singler og et enkelt studiealbum, og så har hun desuden vundet en MTV Europe Music Award for bedste græske kunstner.

Nu skal Shaya for første gang prøve kræfter på en Grand Prix-scene.
4. marts er afgørelsens time

Om det bliver Shaya, der skal repræsentere Grækenland ved Eurovision Song Contest i maj, vil blive afgjort 4. marts, hvor det græske Eurosong 2015 afholdes. Her skal hun konkurrere mod fire andre finalister.

Senere på måneden vil det i øvrigt blive offentliggjort, hvilken sang Shaya skal synge. Læs mere om Shaya og de øvrige græske finalister her

  


18/2/2015 - 6:32μ.μ.


Λίγα δευτερόλεπτα απο τα υποψήφια τραγούδια δημοσίευσαν σήμερα οι διοργανωτές της ΝΕΡΙΤ.

Για την Shaya, έντονο το έθνικ στοιχείο με σημεία ελληνικών ήχων απο πνευστά όργανα σε ένα δυναμικό dance κομμάτι

Ακούστε (στο 3:13)






Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οι πέντε υποψήφιοι γύρισαν και τα video clips των τραγουδιών τους το απόγευμα της Τρίτης 17/2, υπό άκρα μυστικότητα, σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων της Αθήνας, όλοι με το ίδιο background και με τον ίδιο σκηνοθέτη.

Αναμένουμε για την ολοκληρωμένη παρουσίαση και καλή επιτυχία σε όλους 


17/2/2015

Με επίσημη ανακοίνωση απο την ΝΕΡΙΤ επιβεβαιώθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα ονόματα για τον ελληνικό τελικό επιλογής τραγουδιού εκπροσώπησης μας στη Eurovision.

Η Shaya, που έμμεσα ημέρες πρίν έδινε την απάντηση της συμμετοχής της, επίσημα θα είναι και αυτή ανάμεσα στους 5 υποψήφιους που θα "τραγουδοχτυπηθούν" για το ένα και μοναδικό εισητήριο πρός την Αυστρία.

Οι προτάσεις των δισκογραφικών προς τους καλλιτέχνες έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα με την Shaya να "κλειδώνει" στην Planetworks και δημιουργόντας υποψήφιο τραγούδι στα μέτρα του πανευρωπαϊκου διαγωνισμού.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών, των συντελεστών και του τελικού καλλιτεχνικού σχήματος που θα πλαισιώσει τον κάθε υποψήφιο καλλιτέχνη θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους τα τραγούδια θα μεταδίδονται από όλα τα μέσα της ΝΕΡΙΤ και του Mad TV – τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ – προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους φίλους του διαγωνισμού.

Η ημέρα επιλογής του ελληνικού τραγουδιού θα γίνει στις 4 Μαρτίου

επίσης ...

- ΒΙΟ


Όλα ξεκίνησαν από την τηλεοπτική εκπομπή "POP STARS" και το συγκρότημα των Hi-5 ...

Μετά από 2 άλμπουμ και 3 singles με το πιο επιτυχημένο κοριτσίστικο γκρούπ των τελευταίων ετών, το 2008 η Shaya ακολουθεί σόλο καριέρα και «φροντίζει» από τότε να μας δίνει συνεχώς μόνο επιτυχίες, συνεργαζόμενη με τους καλύτερους και μάλιστα με αρκετά Βραβεία ...

2008:
- Συνεργάζεται με τους Stavento στο "Πριν σε Γνωρίσω (Τα Κακώς Κείμενα)". Βραβεύεται σαν το «Καλύτερο Χιπ-Χοπ Τραγούδι" στα MAD VMA (Video Music Awards).
- Ερμηνεύει μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη το τραγούδι της ταινίας της Disney "High School Musical 3, "Μικροί Θεοί (Right Here Right Now)".

2010:
- Το επόμενο καθοριστικό βήμα στην επιτυχία της, ήταν η συνεργασία με τον Mark F. Angelo στο τραγούδι "Far From Everything". Ήταν το επίσημο τραγούδι των Mad Video Music Awards.
- Τον Σεπτέμβριο, ένα νέο club Remix από τον Βέλγο Emanuel Kosh, εκτοξεύει το τραγούδι σχεδόν στο Νο.1 του Airplay της Ελλάδας!
- Τον Δεκέμβριο κυκλοφορεί το πρώτο της σόλο single, με τίτλο «In Your Eyes" και μπαίνει στο TOP30 του Airplay Chart.

2011:
- Κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο «Resurrection».
- Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, η Shaya γίνεται το απόλυτο POP και Fashion Icon με συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις στα πιό σημαντικά περιοδικά μόδας και lifestyle!
- Τον Ιούνιο του 2011, συμμετέχει για μία ακόμη φορά στα MAD VMA, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές!
- Το καλοκαίρι, κάνει μαζί με τον Mark F. Angelo μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Αποκορύφωμα της, η εμφάνιση τους πριν τον David Guetta στο Μαυροβούνιο.
- Την ίδια χρονιά, κερδίζουν το βραβείο MTV BEST GREEK ACT στα EMAs που έγιναν στο Μπέλφαστ.

2012:
- Τον Ιούνιο συνεργάζεται με τους Housetwins και Slickbeats στο καλοκαιρινό τραγούδι του Carroten. To βίντεο κλιπ ξεπέρασε τα 1.500.000 views στο You Tube!

2013:
- Κυκλοφορεί με επιτυχία το νέο της σόλο single με τίτλο "Love Me".
- Συνεργάζεται με τον Dino mfu στο "I'm In Love", αλλά και τον BO στο «Καλοκαιρινή Καρδιά», με εκατοντάδες χιλιάδες views στο You Tube!

2014:
- Συνεργάζεται και πάλι με τον Dino mfu στο single "I Wonder", αλλά και τον Ζερό των Vegas σε ένα σόλο RnB single.
- Σημαντική ήταν η συμμετοχή της στο Μιούζικαλ "Priscilla", ως μία από τις Divas.
- Τον Αύγουστο ξεκίνησε να ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ.

Σήμερα:
- Εμφανίζεται με επιτυχία μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πέγκυ Ζήνα στο «Φωταέριο».
- Η SHAYA, σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Planetworks, συμμετέχει στον Ελληνικό Τελικό της Eurovision 2015, με ένα τραγούδι που έγραψε η ίδια μαζί με τους Σκανδιναβούς REIL BROS.


- Φωτογραφίες προώθησης




 - ψηφοφορίες για το ποιός θέλει ο κόσμος να είναι νικητής του ελληνικού τελικου και εκείνος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαικό διαγωνισμό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •