SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

6 Σεπτεμβρίου 2019

Ειρήνη Ψυχράμη | Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Χαρμόσυνα νέα για την Ειρήνη Ψυχράμη, το σύντροφό της Λάμπρο Κτεναβό, την οικογένεια και τον περίγυρό τους, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η αγαπητή του συγκροτήματος Hi-5 είναι έγκυος και διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της με τη λαχτάρα να φτάσει ο καιρός να κρατήσει το μικρό στην αγκαλιά της.


Η είδηση του χαρμόσυνου νέου ανακοινώθηκε μέσα από τις σελίδες και τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ειρήνη στο περιοδικό Hello Greece, αλλά και με μία φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρλέν Αγγελίδου λίγες ημέρες μετά στα social media με τη κοινή τους συνάντηση σε άλλο ένα Hi-5 girl reunion στο κέντρο της Αθήνας λέγοντας " Look who is expecting ☺️😀😘 Irini Psixrami!!! I met this gorgeous girl 16 years ago. We sang together, cried together, danced together, shared rooms, had our faces on billboards and were silly famous for a few years. Will we rise again ?
Shaya Hansen #hi5 #popstars #Greece #ξερωτιζηταω #αλλοαγαπηκαιαλλοσεξ #greekpopstars #girlband #greekgirls #greeksingers #nostalgia #memories #megachannel #meetmeinathens #draxmibar #girlpower ".




Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Hello magazine Greece (21/8/2019) μίλησε για το πώς νιώθει που διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού, ποζάροντας και δείχνοντας μας τη φουσκωμένη κοιλιά της


Σε πετυχαίνουμε σε μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής σου καθώς περιμένεις το πρώτο σου παιδί.
Πραγματικά είναι πολύ όμορφη περίοδος. Είμαι έξι μηνών και δεν με έχει κουράσει καθόλου ο μικρός! Η εγκυμοσύνη ήρθε ξαφνικά. Δεν είχαμε μπει σ’ αυτή τη διαδικασία με το σύντροφό μου. Όμως νιώθω ασφάλεια μαζί του και, όταν ήρθε, πήρα μεγάλη χαρά! Το θέλαμε και οι δύο! Τώρα πια αλλάζει η ζωή μας ριζικά.


Ήσουν έτοιμη γι’ αυτή την αλλαγή;
Καθόλου. Δεν σκεφτόμουν καν την εγκυμοσύνη. Προτού γνωρίσω τον Λάμπρο είχα βγάλει από τη σκέψη μου την ιδέα του παιδιού, του γάμου, της οικογένειας. Δεν μου το είχε εμπνεύσει κανένας σύντροφος. Με τον Λάμπρο δίπλα μου, όμως, δεν μου πέρασε από το νου ούτε μια στιγμή το «τι πάω να κάνω» και «γιατί προχωράω τόσο γρήγορα και χωρίς δεύτερη σκέψη». Και εκεί κατάλαβα ότι είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα.


 


Ακόμη, η τραγουδίστρια πέρασε μερικές καλοκαιρινές στιγμές ανάπαυσης στο νησί της Τήνου, αναρτώντας φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, με τους ακόλουθούς της να ανταποκρίνονται με ευχές και θετικά σχόλια



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Psixrami (@irinipsixrami) στις





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Psixrami (@irinipsixrami) στις



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Psixrami (@irinipsixrami) στις



Σχετικά άρθρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •