SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

20 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ειρήνη Ψυχράμη για την εγκυμοσύνη της στη "Φωλιά των Κού Κού"!

Μετά την ευχάριστη είδηση ότι η Ειρήνη Ψυχράμη είναι έγκυος, η Δέσποινα Καλφούτζου και η κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κού Κού" τη συνάντησε απο κοντά κι εκείνη, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μίλησε για το πως βιώνει την πιό γλυκιά φάση της ζωής της.

Η ίδια αποκάλυψε για το πώς έμαθε και πώς ανακοίνωσε στο σύντροφό της Λάμπρο Κτεναβό το γεγονός της εγκυμοσύνης, πώς βιώνει την καθημερινότητα μετά αφού έμαθε ότι περιμένει παιδί, και εξομολογείται την αστραπιαία - "από το πουθενά" σχέση τους ως ζευγάρι.

Η Ειρήνη δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί φυσικά και για το θέμα της επανένωσης του συγκροτήματος Hi-5 που "φεύγει" και "επανέρχεται" από τον Φεβρουάριο, στο οποίο απάντησε με αμεσότητα λέγοντας πως η παρούσα στιγμή και κατάσταση αναβάλει την επανένωση του girlband για αρκετό καιρό μετά.

"Ναί, θα αναβληθεί για αρκετό καιρό. Δεν το σκέφτομαι καθόλου"

Για την σειρά "Μήν Ψαρώνεις" όπου και πρωταγωνιστεί, η ίδια θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά όπως λέει θα επανέλθει αργότερα, ίσως και με μία έκπληξη.

"Εγώ θα απομακρυνθώ για λίγο, για πρακτικούς λόγους, και θα επανέλθω αργότερα. Με εκπλήξεις μάλλον... κάπως... θα εμφανιστώ έτσι, όχι με άδεια χέρια ίσως(;)"

- Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε η Ειρήνη στην εκπομπή Στη Φωλία Των Κού Κού (20/9/2019)


#EiriniPsihrami #έγκυος #StarKoukou #Hi5reunion #επανένωσηHi5





Σχετικά άρθρα:
- Ειρήνη Ψυχράμη | Έγκυος στο πρώτο της παιδί!
- Shaya | Έγκυος στο πρώτο της παιδί!!
- Bachelorette partys για την μέλλουσα νύφη Shaya!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •