SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

1 Ιουνίου 2007

Περιοδικό TiVo: "Τι Απέγιναν οι Hi-5 μας;"

Μνήμες ξανά ζωντάνεψε στους φάν το σημερινό άρθρο του περιοδικού Tivo που αναφερόταν για την μετέπειτα πορεία των κοριτσιών μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.
Ειδική αναφορά και ενημέρωση είδαμε σε ανεπίσημο fansite του πρώην γκρούπ που έλεγε:

"Tι απέγιναν οι Hi-5 μας;

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από τη διάλυση του αγαπημένου μας συγκροτήματος αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που τις θυμούνται και αναπολούν ωραίες στιγμές που έζησαν μαζί τους.
Το περιοδικό Tivo τις θυμήθηκε στο σημερινό τεύχος, αναφέροντας τις τύχες των κοριτσιών μετά την απόφασή τους να πάρουν το δικό τους δρόμο.
Η Ειρήνη τραγουδάει σε ένα πιο ροκ στυλ στην Αρχιτεκτονική και το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία με τον Διονύση Τσακνή σε όλη την Ελλάδα. Η Φρόσω βρίσκεται στην Κύπρο, εκτελώντας τα χρέη της barwoman, η Νάνσυ επί δύο χρόνια βρίσκεται στο Αθηνών Αρένα, η Σάγια κάνει πού και πού εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και η Μαρλέν τραγουδούσε το χειμώνα στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ευχή όλων είναι τα κορίτσια να γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία γιατί πραγματικά το αξίζουν. Υπομονή"

να πούμε επίσης ότι τα περισσότερα που γραφτήκαν στο συγκεκριμένο περιοδικό, έχουν αναφερθεί πολύ καιρό πριν και σε αυτήν εδώ τη στήλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •