SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

22 Νοεμβρίου 2007

Γλυκερία, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μαρλέν Αγγελίδου στο Vox!

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γλυκερία, Μαρλέν Αγγελίδου μαζί!!

Φέτος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεργάζεται για πρώτη φορά με μια μεγάλη λαϊκή/έντεχνη φωνή, την Γλυκερία. Οι δυο τους μαζί στο Vox θα δημιουργήσουν μια νέα πανδαισία φωνής που... θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Ενθουσιασμό και έκπληξη προκάλεσε τόσο στους νέους όσο και σε εμάς όταν μάθαμε ότι στο πλευρό του Μιχάλη και της Γλυκερίας θα είναι και η Μαρλέν σε όλο σχεδόν το πρόγραμμα, οπότε θα είναι το επόμενο μας στέκι για να την απολαμβάνουμε συνέχεια.


Το κέντρο διασκέδασης βρίσκεται:

Ιερά Οδός 16
τηλ. 210-3411000
Φιάλη ουίσκι €170, μπουκάλι κρασί €85 (ανά 2 άτομα), είσοδος €15 (Πέμπτη και Κυριακή) €20 (Παρασκευή και Σάββατο)

Ημέρες λειτουργίας μαγαζιού: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (την Κυριακή έναρξη προγράμματος 10:00 μμ)

επίσης

- Το άρθρο του otenet.gr μας ενημερώνει:

" O Χατζηγιάννης και η Γλυκερία μαζί!

O Μιχάλης Χατζηγιάννης φιλοξενεί την Γλυκερία και τη συναντά για πρώτη φορά στη σκηνή του VOX. Πρόκειται για μια σύμπραξη που αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα και επιτυχής αφού το έντεχνο αλλάζει χρώματα, δοκιμάζεται μέσα από δύο διαφορετικές φωνές και εναρμονίζεται με τον ήχο μιας live παράστασης.

Ο δημοφιλέστερος Έλληνας καλλιτέχνης των τελευταίων χρόνων με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και μετά από την πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία με δέκα μοναδικές συναυλίες στην Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελβετία, επιστρέφει στην Ελλάδα και ξεκινά τις χειμερινές του εμφανίσεις στο VOX. Με τα τραγούδια από το 3πλα πλατινένιο άλμπουμ του, «Φίλοι & Εχθροί» αλλά και με καινούργια τραγούδια από το νέο του άλμπουμ «Ζωντανά στο Λυκαβηττό» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό και με... «Πιο Πολύ» ενέργεια θα μας χαρίζει βραδιές που μόνο εκείνος ξέρει πως να δημιουργεί.

Φέτος τον χειμώνα φιλοξενεί επί σκηνής μια από τις μεγαλύτερες, πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, την Γλυκερία. Για την καλλιτεχνική πορεία της Γλυκερίας δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα, δεν παίζει... «Κρυφτό» με το κοινό της, αλλά μας έχει χαρίσει - και συνεχίζει να μας χαρίζει - μοναδικές στιγμές μέσα από τα τραγούδια της που σφραγίζονται κάθε φορά από τις αξεπέραστες ερμηνείες της. Μια κατεξοχήν λαϊκή τραγουδίστρια, μ σεβασμό και συνέπεια προς το ελληνικό τραγούδι.

Ο Μιχάλης και η Γλυκερία συναντήθηκαν πρώτα δισκογραφικά, αφού της έγραψε τρία τραγούδια («Κρυφτό», «Δεν έχω πολλά» και «Να συμβεί») στο πρόσφατο άλμπουμ της, «Γιορτή των αστεριών» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Αυτή ήταν και η αφορμή της συνεργασίας τους, μια συνεύρεση δυο καλλιτεχνών που ανήκουν μεν σε διαφορετικές γενιές αλλά γνωρίζουν πολύ καλά να δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες που κάνουν τον κόσμο να περάσει μια – και όχι μόνο – υπέροχη βραδιά. Το πρόγραμμά τους θα είναι βασισμένο τόσο στις μεγάλες επιτυχίες τους όσο και σε αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου, με πολλές εκπλήξεις!

Τον Μιχάλη πλαισιώνουν οι: Ελισάβετ Σπανού τραγούδι-φωνητικά, Μαρλαίν Αγγελίδου τραγούδι-φωνητικά, Σόλωνας Αποστολάκης ενορχήστρωση-πιάνο-πλήκτρα, Ηρακλής Βαβάτσικας ακορντεόν, Τάκης Βασιλείου κρουστά, Στέφανος Δημητρίου τύμπανα, Τάκης Δρακόπουλος σαξόφωνο, Σπύρος Ιωαννίδης μπουζούκι-τζουράς, Χάρης Κελλάρης μπάσο, Δημήτρης Μπέλλος προγραμματισμός-πλήκτρα, Γιώργος Ρετίκας ακουστική και κλασική κιθάρα, Άκης Τουρκογιώργης ηλεκτρική κιθάρα.

Ο σχεδιασμός των φώτων είναι του Γιώργου Πόρρου.

Τον ήχο επιμελούνται ο Γιώργος Ρουπάκας και ο Γιώργος Πανολάσκος.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Αλέκος Κυράνης και την επιμέλεια εικονοληψίας ο Εύρος Παναγίδης.

Την Γλυκερία πλαισιώνουν οι: Καλαργάρης Τζώρτζης κιθάρες, Καπηλίδης Δημήτρης πιάνο, Κοντάκος Κυριάκος βιολί, Πελέλης Πέτρος κρουστά, Πελέλης Πολύκλειτος μπάσο, Ρόκας Γιώργος μπουζούκι, Σέγγης Κώστας πλήκτρα, Τζήμας Λευτέρης τύμπανα, Φωτιάδης Κώστας κιθάρες.

Ο σχεδιασμός των φώτων είναι του Παναγιώτη Φερδινάλη.

Τον ήχο επιμελούνται ο Χρήστος Μανωλίτσης και ο Νίκος Ρούντος.

O σχεδιασμός των σκηνικών είναι του Μανόλη Παντελιδάκη. "


- Το site musiccorner.gr γράφει για τη Μαρλέν στο VOX:

" Ακολουθούν οι νεαρές τραγουδίστριες Ελισάβετ Σπανού και Μάρλεν Αγγελίδου με επιλογές από το διεθνές κυρίως ρεπερτόριο και κάποια κομμάτια από το σύγχρονο ελληνικό. Η Μάρλεν Αγγελίδου μάλιστα, από τις πρώην HI-5, κλέβει την παράσταση λόγω της έντονης σκηνικής της παρουσίας και της δυναμικής με την οποία ερμηνεύει τα τραγούδια που έχει επιλέξει "

πηγή: https://www.musiccorner.gr/news/events/07/vox/index.html


Michalis Hatzigiannis Live @ VOX - Eisai Edo (28/12/2007)
https://www.dailymotion.com/video/x4gky16


thanx frosoxxx2 for this new :}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •