SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

12 Ιανουαρίου 2008

Marlain - Eurovision Cyprus Selection - 3η στη βαθμολογία, 1η στις καρδίες μας!

Η Επιλογή του Κυπριακού Τραγουδιού Έγινε

Με αγωνία παρακολουθήσαμε, όλοι κολλημένοι απο τις 21:15 μέχρι και 23:30 περίπου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επιλογή τραγουδιού της Κύπρου για την Eurovision, καθώς σε αυτή έλαβε μέρος η Marlain με το τραγούδι της Rejection (Set Me Free).

Η Μαρλέν, που εμφανίστηκε 7η στη σκηνή της βραδιάς με τη σειρά παρουσίασης, έδωσε έναν pop, rock αέρα κερδίζοντας αρκετό αριθμό τηλεθεατών. Απέσπασε τους 12 και τελευταίους πόντους της κριτικής επιτροπής ενώ το κοινό της χάρισε μόνο 6.
Στο τελικό άθροισμα, τα αποτελέσματα ανέδειξαν την Μαρλέν στην 3η θέση με 84 βαθμούς, ενώ για την πρωτιά απείχε μόνον 20 βαθμούς, σημάδι ότι προτιμήθηκε απο τη μεγαλύτερη πλειοψηφία.

Η σκηνική της παρουσία λιτή και οι φωνητικές της δυνατότητες, απλά κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ε-ς, με, ίσως, ένα απο τα δυνατότερα τραγούδια που βρέθηκαν στη βραδιά, εξού, άλλωστε, και το 12αρι απο την κριτική επιτροπή που δεν της το έδωσε τυχαία.

Η ίδια πλαισιωνόταν από 2 χορευτές όπου και την ανύψωσαν σε κάποιο σημείο του τραγουδιού της "Rejection (set me free)" βγάζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρ όλα τα προβλήματα ήχου που υπήρξαν για το φωνητικό κομμάτι.

επίσης

- Δείτε τον αθροιστικό πίνακα όλων των τραγουδιών
 https://www.wikizero.com/en/Cyprus_in_the_Eurovision_Song_Contest_2008

- Δείτε την εμφάνιση της Μαρλέν με το τραγούδι "Rejection (set me free)" στον τελικό επιλογής τραγουδιού της Κύπρου για την Eurovision




#Marlain #eurovision2008 #cyprusnationalselection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •