SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

27 Νοεμβρίου 2010

Τράκαρε με το Αυτοκίνητό της!!


Η Μαρλαίν πρίν λίγες ημέρες (23/11/2010) είχε ένα αυτοκινητικό ατύχημα στο οποίο η ίδια, ευτυχώς, δεν διέτρεξε κανένα κίνδυνο αλλά το αμάξι της υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Το όχημα της συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Το θέμα ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ σχεδόν άμεσα. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψαν γι αυτό το άσχημο γεγονός.


:: Espresso newspaper (25/11/2010) ::
Άγιο είχε η Μαρλέν Αγγελίδη

" Αγιο είχε η τραγουδίστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το αυτοκίνητο της γνωστής performer Μαρλέν Αγγελίδη προχθές συγκρούστηκε σφοδρά με άλλο διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα, όπως ήταν φυσικό, σόκαρε την τραγουδίστρια. Ευτυχώς, η ίδια δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά, το αμάξι της όμως υπέστη σοβαρές μηχανικές ζημιές.
 
Την Τρίτη το πρωί η τραγουδίστρια οδηγούσε το cabrio αυτοκίνητό της σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Χαλανδρίου. Κάποια στιγμή θέλησε να στρίψει και το όχημά της συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του δεν αντιλήφθηκε ότι εκείνη επιχειρούσε να στρίψει προς την πλευρά του. Το αυτοκίνητο της Μαρλέν χτυπήθηκε στην μπροστινή δεξιά πλευρά κι έπαθε μεγάλη ζημιά.

 

«Αν και η Μαρλέν σοκαρίστηκε από το ατύχημα, κάνει τον σταυρό της που δεν έπαθε τίποτα, μια και μέσα στην πόλη γίνονται πλέον πολλά ατυχήματα με ανεπανόρθωτες συνέπειες. Εχει, βέβαια, στενοχωρηθεί που το αυτοκίνητό της έπαθε σοβαρή μηχανική ζημιά, αλλά αυτό είναι κάτι που διορθώνεται» λέει στην «Espresso» στενή συνεργάτιδά της.
 
Η Μαρλέν Αγγελίδη, που τη γνωρίσαμε από το γυναικείο γκρούπ Ηi-5 και πριν από λίγο καιρό εκπροσώπησε την Αγγλία στο φεστιβάλ τραγουδιού Eurovoice, εξελίσσεται σε μια δυνατή performer. Τα τελευταία χρόνια είναι μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. O δημοφιλής Κύπριος καλλιτέχνης την έχει επιλέξει για να είναι στο πλευρό του στα κέντρα όπου εμφανίζεται, αλλά και ως support artist σε όλες τις συναυλίες του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 
Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου θα τη δούμε στο «Socialista», στο Γκάζι, να παρουσιάζει το δικό της live concert με τίτλο «Bedroom rock». Το πρόγραμμά της θα περιλαμβάνει αγαπημένα ροκ κομμάτια από τους AC/DC, την Τζάνις Τζόπλιν και τη Νίνα Σιμόν, αλλά και δικά της καινούργια τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του «Rejection» με το οποίο συμμετείχε στο Εurovoice "

 

::Κούς Κούς το Μεσημέρι Βίντεο::
::Φωτογραφίες απο την Espresso::
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •