SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

13 Ιανουαρίου 2011

Shaya's Many supa' Activities

9/1/2011 αναρτήθηκε σε κοινή θέα το δεύτερο κατά σειρά, θα λέγαμε, εξώφυλλο του single της Shaya "In Your Eyes" με μια φωτογράφηση που κολακεύει αρκετά την πόπστάρ και παρουσιάζει με απόλυτη επιτυχία τη νέα της εικόνα.
Την ίδια περίοδο η Shaya βρίσκεται και αυτή στο studio μαζί με τον φίλο και συνεργάτη της Mark Angelo δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι για το άλμπουμ της. Στην προσπάθεια αυτή βοηθά και ο Μάνος Θεοφίλλου, διαχειριστής καλλιτεχνών.
5/1/2011 πραγματοποιήθηκε μια εμφάνιση με την Shaya και τον Mark Angelo στη Κύπρο/Λάρνακα στο club Geometry. Ενώ στις 13/1/2011 θα βρίσκονται στην Πάτρα στο club Republic.

Τη Δευτέρα 17/1/2011 όλα είναι έτοιμα για το γύρισμα του πρώτου videoclip της Shaya ως σόλο καλλιτέχνη με το τραγούδι "In Your Eyes". Στο βίντεο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε πολύ χορό απο την ίδια και πολλές ενδυματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια.
Όσο για την κυκλοφορία του Album, στις 7/2/2011, όπως αναφέρει πηγή στο facebook, θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του τίτλου για αγορά. Το νού σας!

- Republic Club
Μαιζώνος και Καποδιστρίου
Πάτρα
11:30pm - 5:30am


- Το εξώφυλλο παρακάτω:



- Ακούστε το κομμάτι και κατεβάστε το επίσημα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •