SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

26 Φεβρουαρίου 2011

Συνέντευξη της Shaya στο site Tralala.gr

Όσο με έχει βοηθήσει η διαφορετικότητα μου ως προς το χρώμα και ρεπερτόριο, τόσο με έχει δυσκολέψει 

Το παραπάνω είναι κομμάτι απο την συνέντευξη που έδωσε η Shaya στο γνωστό site Tralala.gr και δημοσιεύθηκε στις 24/2/2011.

 

- Διαβάστε όλη τη συνέντευξη παρακάτω

 

Την πολυτάλαντη Shaya την γνωρίσαμε από το πρώτο ελληνικό γυναικείο συγκρότημα Hi-5. Λίγα χρόνια μετά από τη διάλυση του συγκροτήματος, η εντυπωσιακή Shaya εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο της pop μουσικής με την απόλυτη επιτυχημένη συνεργασία με τον Mark F. Angelo στο single “Far From Everything”. Άκρως ανανεωμένη μίλησε στο τραλαλά λίγο μετά από την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού album “Resurrection”


Σε γνωστό περιοδικό εξομολογήθηκες ότι σου λείπουν οι Hi-5: το κόνσεπτ, τα κορίτσια, οι συναυλίες, οι δίσκοι που κάνατε μαζί. Και δήλωσες ότι ήταν οι καλύτερες στιγμές της ζωής σου. Αν σου γινόταν ξανά πρόταση να επανασυνδεθείτε με τα κορίτσια στο γυναικείο συγκρότημα θα το έκανες? Θα άλλαζες κάτι?

Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Μπορεί να έζησα ωραίες στιγμές στο παρελθόν αλλά πιστεύω ότι τα καλυτέρα έρχονται. Πιστεύεις ότι ο τίτλος του άλμπουμ μου “Resurrection” είναι τυχαίος;


Πιστεύεις ότι με την διάλυση του συγκροτήματος, που είχε ως αποτέλεσμα την solo καριέρα σου σε “δικαίωσε”?

Πιστεύω άπλα ότι όποιος δουλεύει σκληρά και έχει πίστη στον εαυτό του μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Τι σε έχει δυσκολέψει ως τώρα στην επαγγελματική σου καριέρα και τι σε έχει βοηθήσει? (εκτός από την προβολή σου στο Pop Stars)

Το παράδοξο είναι ότι όσο με έχει βοηθήσει η διαφορετικότητα μου ως προς το χρώμα και ρεπερτόριο, τόσο με έχει δυσκολέψει. Το πείσμα μου και οι συνεργάτες μου, με έχουν βοηθήσει να ξεπεράσω κάθε δυσκολία

 

Τα τελευταία χρόνια ο χώρος της show biz ασχολείται με την προβολή της προσωπικής ζωής των τραγουδιστών (και όχι μόνο). Ποια είναι η άποψη σου για αυτό το θέμα?


Όλα πρέπει να έχουν ένα όριο. Το σημαντικό είναι να ασχολούνται με την μουσική σου παρά με την προσωπική σου ζωή.

Το να είναι κάποιος διάσημος μπορεί να είναι “παγίδα”?

Εξαρτάται από την προσωπικότητα του καθενός και το πώς θα «εκμεταλλευτεί» την αναγνωρισημότητα του. Τις παγίδες στην ουσία της βάζεις από μονός σου.

Σε ένα από τα πολλά talent shows της Ελλάδας, όπως το X-FACTOR παρατηρούμε πολλά γκρουπάκια που επιθυμούν ή που κάνουν καριέρα. Πιστεύεις ότι έχει την δυνατότητα η χώρα μας να τους προωθήσει?

Είτε είσαι μονάδα είτε συγκρότημα σημασία έχει να έχεις καλή μουσική και σωστούς συνεργάτες.

Θα θέλαμε να μάθουμε πώς προέκυψε αυτή η επιτυχής συνεργασία σου με τον Mark F. Angelo?

Με τον Μαρκ είμαστε στην ίδια δισκογραφική εταιρία την My group και τον εκτιμώ πολύ σαν καλλιτέχνη όποτε η συνεργασία ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη.


Για ποιο λόγο αποφάσισες το νέο σου album να είναι αγγλόφωνο με dance pop επιρροές?

Θεωρώ πως είναι η μουσική μου, μου πάει και με εκφράζει απόλυτα
  
Σε γενικές γραμμές ποιον/α καλλιτέχνη του εξωτερικού θαυμάζεις? 

Θαυμάζω την Whitney Houston, Mariah Carey, Kelis, Beyonce, Bruno Mars, John Legend γενικά θαυμάζω τους καλλιτέχνες που έχουν ωραία φωνή, μουσικότητα και έντονη προσωπικότητα.


Πολλοί κακοπροαίρετοι όταν δουν το νέο σου video clip για το τραγούδι “In Your Eyes” ίσως σχολιάσουν ότι τους θυμίζει video clip της γνωστής σε όλους τραγουδίστριας Beyonce όσον αφορά τις χορευτικές σου κινήσεις και το στιλ γενικότερα. Τι έχεις να απαντήσεις?

Οι Vegas θυμίζουν τους Black eyed peas, ο Ρουβάς θυμίζει τον Enrique Iglesias η Άννα Βίσση την Madonna τώρα και εγώ την Beyonce! εεεε… παλιό το παραμύθι αυτό στην Ελλάδα.

Στόχος σου με τα αγγλόφωνα albums είναι να διεκδικήσεις μια θέση στα διεθνή μουσικά charts?

That would be nice!!!!! Hahahahaha

Πιστεύεις ότι τα ξενόγλωσσα κομμάτια έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα? Όπως π.χ. το καλοκαιρινό hitLast Summer” του Ν. Γκάνου?

Χαίρομαι πολύ που επιτέλους υπάρχει μια ποικιλία στην μουσική και τα γαλλόφωνα κομμάτια έχουν την ίδιες πιθανότητες επιτυχίας με τα ελληνόφωνα.

Πώς αισθάνεσαι όταν ακούς τραγούδια σου στο ραδιόφωνο?

Πολύ χαρούμενη κ περήφανη!!!

Έκτος από την οικονομική κρίση όλοι ασχολούνται με την Eurovision. Εσύ θα συμμετείχες αν σου το πρότειναν? Αν ναι υπό ποιες συνθήκες?

Μπορεί να συμμετείχα μπορεί κ όχι… δεν ξέρω..αυτήν περίοδο δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που θαυμάζεις και με τους οποίους θα ήθελες να συνεργαστείς; Ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι συγκεκριμένο?

Θα’ θελα να συνεργαστώ με πολλούς καλλιτέχνες του εξωτερικού αλλά και με συνθέτες όπως πχ. Ο David Guetta. Tα όνειρα μου είναι μεγάλα και ελπίζω μια μέρα να γίνουν πραγματικότητα

Φέτος εμφανίζεσαι στο Gazoo με τους Onirama και τον Μύρωνα Στρατή. Για ποιο λόγο αξίζει να έρθουμε? Τι να περιμένουμε?

Το Gazoo καταρχάς είναι ένας φοβερός χώρος που σε προδιαθέτει ότι θα περάσεις καλά. Η μουσικές επιλογές η εκρηκτική διάθεση όλων των καλλιτεχνών και η άμεση επαφή με το κοινό είναι συνταγή της διασκέδασης. Προτείνω λοιπόν όταν έρθετε να φορέσετε άνετα παπούτσια γιατί θα χορέψετε πολύ… Σαν διαφήμιση δεν ακούγεται?(γέλια)

Πες μας λίγα λόγια για σένα, για τον χαρακτήρα σου.

Με λίγες λέξεις θα έλεγα ευαίσθητη, πεισματάρα, ενθουσιώδης.

Τρεις λέξεις που σε αντιπροσωπεύουν.

Μουσική, χορός, τραγούδι!!!

Πώς είσαι στη καθημερινότητα σου? Ποιές είναι οι αγαπημένες σου συνήθειες?

Γενικά μου αρέσει να απολαμβάνω τα άπλα καθημερινά πράγματα. Ακούω αλλά και γραφώ πολύ μουσική, τρελαίνομαι για Cinema, πάντα με καλή παρέα.

Τι είναι αυτό που σε κερδίζει σε έναν άνθρωπο?

Η μετριοφροσύνη, η ειλικρίνεια και μια δόση τρέλας
 
Η οικονομική κρίση σε έχει επηρεάσει? Σε ποιο τομέα? Άλλαξες κάποια συνήθεια σου?

Με έχει επηρεάσει με τον ίδιο τρόπο που έχει επηρεάσει όλη την χωρά. Δεν άλλαξα κάποια συνήθεια μου, αλλά περιόρισα τις άσκοπες σπατάλες.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια?

Μόλις κυκλοφόρησε ο δίσκος μου και σκοπός είναι να βγουν αρκετά singles από εκεί. Συνεχίζω τις εμφανίσεις στο Gazoo και το καλοκαίρι ετοιμάζομαι για ένα τουρ έκπληξη

απο τη σελίδα tralala.gr


Η επίσημη σελίδα με τη συνέντευξη εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •