SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

5 Ιουλίου 2011

Το site Tralala.gr γράφει για την Marlain!


Το site tralala.gr μας ενημερώνει για το επόμενο single της Marlain, αλλά και για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη . Διαβάστε παρακάτω τι γράφει

Άρτι αφιχθείσα από Αυστραλία όπου βρέθηκε για τις συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Marlain κυκλοφορεί το καινούριο της single με τίτλο "Being Blonde"
και σας περιμένει Τρίτη 5 Ιουλίου στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη να χορέψετε κι εσείς στους ρυθμούς της πιο hot συναυλίας του καλοκαιριού!

Εναλλακτικός, ωμός, άγριος, απρόσμενος ο ήχος της, όπως ακριβώς και οι live εμφανίσεις της, η Marlain επιμένει να υπηρετεί την αγγλόφωνη ροκ μουσική σκηνή. Το τραγούδι "Being Blonde" περιλαμβάνεται στην πρώτη της solo κυκλοφορία κάτω από τον αυτοσαρκαστικό τίτλο "Being Blonde Today", όπου περιλαμβάνεται και το "Today".
Ο ορισμός της rock για τη Marlain είναι η "γυμνή" αλήθεια. "Πετάξτε μακριά ο,τιδήποτε "πλαστικό" και ψευτογκλαμουράτο και προσπαθήστε να ξαναβρείτε τον εαυτός σας." Αυτό είναι το μήνυμα των στίχων της Marlain, που επιμένει ότι τα όνειρα όσο τρελά κι αν είναι, όταν τα πιστεύεις πολύ, μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Tο "Being Blonde Today"κυκλοφορεί σε παραγωγή του Greggy K (μέλος των Matisse), και μουσική Greggy K και Irene Douka (πρώην τραγουδίστρια των c-Real). Το mastering έχει γίνει στην Αμερική από τον Ryan Smith στο Sterling Sound, συνεργάτη των Beyonce, Iron Maiden, Dream Theater και πολλλών άλλων και από τον Paul Stefanidis στο Viking Lounge Mastering στην Αυστραλία.
Η Marlain εμφανίζεται στις συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη που πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου
πηγή: tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •