SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

17 Οκτωβρίου 2011

Shaya και άλλοι καλλιτέχνες της My Group στο Opening του πρώτου καταστήματος Jeffrey Campbell

Shaya, Mark F. Angelo και Otherview θα ανοίξουν με ένα live την παρθενική λειτουργεία του καταστήματος "Favela by Jeffrey Campbell" στην Αθήνα. 
Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα Jeffrey Campbell παγκοσμίως το οποίο και θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, στο Κολωνάκι, με το όνομα “Favela for Jeffrey Campbell”.

Ήδη η τάση του συγκεκριμένου brand έχει αρχίσει να αποκτά οπαδούς στην Ελλάδα με πρώτες πρώτες την Shaya και την Κρυσταλλία των Otherview που έχουν απαθανατιστεί σε photoshoots, lives αλλά και αλλές κοινές εμφανίσεις να φορούν την... "Jeffrey Campbell" επωνυμία.

Τα Jeffrey Campbell shoes αποτελούν ένα από τα πλέον hot brands του Hollywood καθώς έχουν τιμητική θέση στις ντουλάπες μεγάλων stars όπως οι Sarah Jessica Parker, Rihanna, Fergie, Katy Perry, Britney Spears, Angelina Jolie, Jessica Alba, Sienna Miller, Mary-Kate Olsen, Katie Holmes, Kim Kardashian και πολλές ακόμη.

Ο οίκος Jeffrey Campbell μπορεί να έχει τραβήξει την προσοχή των fashionistas -και όχι μόνο- τα τελευταία δύο χρόνια αλλά δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας τα τελευταία 10. Με έδρα το Λος Άντζελες, τα Jeffrey Campbell shoes πρωταγωνιστούν, με το δικό τους stylish τρόπο, στα editorials των πιο σημαντικών περιοδικών μόδας ανά τον κόσμο

επίσης ...

- Η αφίσα του live για το opening του καταστήματος στη Σκουφά στις 26/10/2011


- Opening FAVELA for JEFFREY CAMPBELL
Live: Shaya, Mark F. Angelo, OtherView
Date: October 26 2011
Time: 20:30 - 23:30
Street: Skoufa 64, Kolonaki, Athens



Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •