SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

1 Ιουνίου 2012

BRAND NEW: Shaya - HouseTwins - SlickBeats : SUMMER'S ALL AROUND VideoClip

Νέο ολοκαίνουργιο videoclip απο την Shaya (30/5/2012), αυτή τη φορά σε συνεργασία με δύο απο τα πιό hot μουσικά δίδυμα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, τους HouseTwins και Slick Beats.
Το κομμάτι ακούγεται στον τίτλο "Summer's All Around" και θα ντύνει την νέα τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια γνώστου αντιηλιακού για το καλοκαίρι 2012.
Στο κλίπ μεταφερόμαστε σε ένα άκρως καλοκαιρινό mood με πολλές δόσεις θάλασσας, sexy κορμιά με μαγιό, χορό, και τη Shaya, τους HouseTwins και Slick Beats να απολαμβάνουν την διαμονή τους στην συγκεκριμένη εξωτική παραλία που παρουσιάζεται.

επίσης ...


- Η επίσημη ανακοίνωση απο το site του αντιηλιακού για το κομμάτι "Summer's All Around

Μια δυνατή συνεργασία έρχεται να μας ξεσηκώσει αυτό το καλοκαίρι! Η Shaya μαζί με τους HouseTwins και τους Slick Beats μας παρουσιάζουν το άκρως χορευτικό και καλοκαιρινό τραγούδι, όπως ακριβώς προδίδει κι ο τίτλος του, "Summer's all around"! To single αποτελεί το τραγούδι της τηλεοπτικής καμπάνιας του Carroten, το No. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα που είναι κι ελληνικό προιόν! Το Carroten παρουσιάζει φέτος την νέα σειρά εξωτικού μαυρίσματος Carroten Sunsations και μας καλεί να παραδοθούμε και σε αυτό το καλοκαίρι


- Summer's All Around VideoClip:


Artists: Shaya - HouseTwins - Slick Beats
Music: HouseTwins
Lyrics: Slick Beats
Direction: George Ant
Styling: Konstantinos Koutsomichos
Make Up Artist: Manos Katrinis
Label: MY Group / Sony Music Greece


- ScreenShots from Video:









more pics

- Backstage photoshoot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •