SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

21 Ιουλίου 2012

Η Shaya μιλάει στο OK! για Την καριέρα, Τα όνειρα και Την προσωπική της Ζωή

Η 28χρονη Shaya φωτογραφίζεται με φόντο την Βουλιαγμένη και μιλάει στο ΟΚ! για την καριέρα, τα όνειρα και την προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Shaya στο ΟΚ! που κυκλοφορεί μίλησε για την προσωπική της ζωή και ότι της έχουν κάνει τρείς φορές πρόταση γάμου, με την μία απο τις τρείς να την έχει δεχθεί. Συζητά για τα παραπανίσια κιλά που είχε κάποτε και δηλώνει ότι οι άντρες την προτιμούσαν περισσότερο όταν ήταν παχουλή.
Μιλώντας για τα επαγγελματικά, η Shaya αναφέρει για τις Hi-5, για την σκληρή δουλειά που έχει ρίξει μέχρι να φτάσει εκεί που είναι τώρα, για την αντιμετώπηση που είχε στα πρώτα της βήματα και για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί στο χώρο.
Στην ερώτηση αν η ενασχόληση με την μουσική ήταν το παιδικό της όνειρο, η τραγουδίστρια απάντησε πως όταν ήταν παιδί ήθελε να γίνει γιατρός κι όχι μουσικός , κι ότι όλα ξεκίνησαν όταν δούλευε ως barwoman στην Καβάλα! Φυσικά, μετά ακολούθησε ο μουσικός διαγωνισμός και η συμμετοχή της στις Hi-5, που την έκαναν ευρέως γνωστή, αλλά δυστυχώς και η διάλυση του συγκροτήματος, που ήταν μεγάλο πλήγμα για εκείνη. "Ειλικρινά, ακόμα και τώρα πιστεύω ότι οι Hi-5 είχαν πολλά να δώσουν. Απλά εκείνη την περίοδο η δισκογραφική εταιρεία αποφάσισε ότι δεν θέλει να επενδύσει άλλο στις ελληνικές παραγωγές. Προσπαθήσαμε να πάμε σε κάποια άλλη εταιρεία, αλλά δεν μας ήθελαν. Θεωρούσαν ότι είχαμε κάνει τον κύκλο μας. Για τρία χρόνια χτυπούσα πόρτες και μου απαντούσαν με τον τρόπο τους ότι είμαι ξοφλημένη." 

επίσης ... 


- Διαβάστε όλη την συνέντευξη της Shaya στο περιοδικό ΟΚ!

ΟΚ! Magazine
18-24/7/2012
Issue #350



  





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •