SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

11 Οκτωβρίου 2012

Marlain, Χρυσόστομος Φυλακτού και Έλενα Σάββα live στο Bar 10.16!

Update 11/10/2012

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Εντέχνως" στο ΡΙΚ1 μίλησαν ο Χρυσόστομος Φυλακτού, η Μαρλαίν Αγγελίδου και η Έλενα Σάββα για την συνάντηση τους και την δημιουργεία των... "Dark & Light Journeys", μιά σειρά εμφανίσεων σε μπάρ της Κύπρου!.

Οι τρείς καλλιτέχνες μίλησαν για αυτή τους την συνεργασία και την συνάντηση ενώ η Μαρλαίν δήλωσε τι μουσικές αναζητήσεις κάνει αυτή την περίοδο βρισκόμενη μεταξύ Αμερικής, Λονδίνου, Ελλάδας και Κύπρου αλλά και τα επερχόμενα live που θα γίνουν στο εξωτερικό

επίσης ...

Δείτε το βίντεο απο την εκπομπή

ΕΡΧΕΤΑΙ!!

9/10/2012

"Φωτεινά και Σκοτεινά Ταξίδια", "Light & Dark Journeys" με τρείς μελωδικές φωνές.

Ο Χρυσόστομος Φυλακτού, η Μαρλαίν Αγγελίδου και η Έλενα Σάββα έρχονται σε απόσταση αναπνοής με το κοινό στο "Bar 10.16" στην παλιά Λευκωσία, Πλατεία παλαιού δημαρχείου (Στοά Λευκωσίας, 1016) και ερμηνεύουν σαν ομάδα και μεμονομένα μόνο με την συνοδεία πιάνου. Διασκευάζουν ξένα και ελληνικά γνωστά κομμάτια και ακούσματα με τρόπο που ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα διατηρώντας παντα το ρόκ στοιχείο και την ενναλακτική προσέγγιση του.
Στο πιάνο και την μουσική επιμέλεια είναι ο Χρυσόστομος Φυλακτού και παράλληλα και στο τραγούδι παρέα με την Μαρλαίν και την Έλενα.

επίσης ...

10.16 Bar
Χρυσόστομος Φυλακτού, Μαρλαίν Αγγελίδου, Έλενα Σάββα
Παλαιά Λευκωσία, Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου (Στοά Λευκωσίας, 1016)
Έναρξη 11/10/2012 και Κάθε Πέμπτη έως 8/11/2012 , 22:00






Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •