SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

1 Ιανουαρίου 2013

Η Shaya στο "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου!

UPDATE: 1/1/2012

Το look της Shaya στην Τατιάνα Στεφανίδου 

Τι ήταν τα ρούχα και τα αξεσουάρ της;

Λίγο πριν υποδεχτούμε το 2013, η Shaya βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όπου παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Love Me» και μίλησε για όλα όσα τη συνδέουν με την Ελλάδα.

Το πουκάμισό της ήταν IRO (Rakas)
το κοστούμι Juicy Couture
η ζώνη Gianfranco Ferre
ενώ τα πέδιλά της ήταν Prada.
Το look ολοκλήρωσε ένα Boudoir κολιέ by Dennis P
  

Η επιμέλεια της εμφάνισής της ανήκει στον Γιώργο Δέδε, σε styling Μαρίας Τρουμπούκη, hairstyling Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου ενώ το make-up επιμελήθηκε ο Μάνος Κατρίνης.


Τα Prada πέδιλα της Shaya
απο το: Missbloom.gr 




 28/12/2012



Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση βρέθηκε η Shaya στο πλατώ της εκπομπής "Μίλα" (27/12/2012) της Τατιάνας Στεφανίδου, και με χαμόγελο μίλησε για το πως πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων. Μίλησε για τις σχέσεις που έχει με την οικογενειά της και τονίσε ότι θα ήθελε να ήταν πιό κοντά με τους δικους της για να μοιράζεται τα προβλήματα της. Επίσης αναφέρει ότι εάν κάποια στιγμή της δοθεί η ευκαιρία να κάνει κάτι στο εξωτερικό επαγγελματικά και χρειαστεί να φύγει, δεν θα αποχωριζόταν για πάντα την Ελλάδα αφου η ιδια τη θεωρεί έδρα και βάση της.

Πρός το τέλος της ροής της εκπομπής η Shaya παρουσίασε το νέο της single με τίτλο "Love Me" και ενθουσίασε το κοινό που ήταν εκεί

επίσης ...
- Βίντεο με την Shaya στην εκπομπή Μίλα


- Κάποια cap's απο την εκπομπή






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •