SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

10 Φεβρουαρίου 2014

Διαθέσιμα ακυκλοφόρητα Τραγούδια της Marlain!

Τα ακυκλοφόρητα κομμάτια της σε ένα demo EP μαζεύει η Μαρλαίν και μας τα διαθέτει για δωρεάν κατέβασμα στην προσωπική της σελίδα στο Bandcamp.com http://marlain.bandcamp.com.

Όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο με το λίνκ και το artwork, η Μαρλαίν δημιουργήσε, με συνεργάτες και φίλους, αυτά τα κομμάτια όταν βρισκόταν ακόμη σε ένα στάδιο μουσικής αναζήτησης και επιλογής υφούς που να την κάνουν να νιώθει καλά. Υπήρξε σε ένα μεταβατικό στάδιο ανάμεσα σε πόπ και ρόκ και τα τελευταία χρόνια μεταπήδησε τελείως σε ένα άλλο έδαφος ακουσμάτων και ερμηνευτικών τόνων που τελικά αισθάνεται ότι της ταιριάζει και την γεμίζει.

Αναμφισβήτητα η Μαρλαίν είναι η επαγγελματίας καλλιτέχνης που μπορεί να ερμηνεύσει και να στηρίξει πολλά είδη απο την γκάμα της μουσικής, και το συγκεκριμένο EP είναι μόνο ένα μέρος αυτών. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που την στηρίζουν και για αυτό της το χάρισμα-πλεονέκτημα.

επίσης...

- Ακούστε το EP "Marlain - The Greek Sessions" με τα ακυκλοφόρητα της Μαρλαίν, δείτε το artwork του εξώφυλλου και διαβάστε το συνοδευτικό κείμενο απο την ανάρτηση της τραγουδίστριας.

*

*

Για περισσότερα νέα και ότι αλλό για την Μαρλαίν, μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της http://www.marlainangel.com/ αλλά και το blog που γράφει η ίδια στο http://missvulnerabletalks.blogspot.gr/

 *για να κατεβάσετε δωρεάν τα τραγούδια, στην επιλογή "Buy Now" και στην επιλογή "Name Your Price" δηλώνετε τον αριθμό "0" και στην συνέχεια τα λοιπά στοιχεία πατώντας "ok"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •