SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

8 Αυγούστου 2016

Hi-5 Reunion ?

Φοβερή στιγμή για την Μαρλαίν Αγγελίδου και την Shaya που συναντήθηκαν πρίν λίγες ημέρες για να τα πούν απο κοντά μετά απο αρκετό καιρό.

Τα δύο Hi-5 girls βρέθηκαν μεταξύ τους αναπολώντας τον καιρό που ήταν στο συγκρότημα συζητώντας τα επαγγελαμτικά, και ευδιάθετες απαθανάτησαν την στιγμή τους με selfie φωτογραφίες προκαλώντας τον θαυμασμό και τον ενθουσιασμό του κόσμου στα social media.
 

Το ταξίδι της Μαρλαίν στην Ελλάδα και την Κύπρο, που προγραμμάτησε για αρκετές ημέρες, είχε μπόλικη ξεκούραση απο την πίεση της Νέας Υόρκης αλλά και συναντήσεις οικογενειακών και φιλικών προσώπων. Μία απο αυτές τις συναντήσεις ήταν και αυτή με την Shaya!

Οι φωτογραφίες με τις δύο κοπέλες αναρτήθηκαν στο Instagram της Shaya με λεζάντα hashtag τραγούδια - σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος αλλά και τα ονόματα όλων των κοριτσίων που ήταν μέλη.

Δείτε την ανάρτηση




Πριν κάποια χρόνια, το 2013, τα κορίτσια είχαν ξανά βρεθεί μεταξύ τους, εάν όχι και οι πέντε μαζί αλλά διαδοχικά, την χρονιά που η Marlain ταξίδεψε να εγκατασταθεί στην Νέα Υόρκη. 
Τα δημοσιεύματα απο τους λογριασμούς της Marlain μας ενημέρωναν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •