SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

3 Νοεμβρίου 2016

Ραδιοφωνική Συνέντευξη για την Shaya στο Metro Mall Radio!

Για ζωντανή ραδιοφωνικη συνέντευξη είναι καλεσμένη η Shaya το Σάββατο 5/11/2016 σε ένα απο τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, το Athens Metro Mall.
Για μία ώρα, απο τις 17:00 - 18:00 στον ραδιοφωνικό σταθμό Metro Mall Radio που εκπέμπει διαδυκτιακά απο το εμπορικό κέντρο, η Shaya θα μιλήσει με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη για τα νέα δισκογραφικά της βήματα, για την ανανεωμένη.. Shaya αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακροατών.


Συντονιστείτε για ακρόαση στο http://www.metromallradio.gr/live-player/ ή στο http://www.metromallradio.gr
-Η επίσημη ανακοίνωση
  
Η Shaya καλεσμένη στην εκπομπή του Παναγιώτη Βασιλειάδη
 Η κατασταλαγμένη πλέον Shaya, αποτυπώνει το δικό της μουσικό στίγμα και ξεδιπλώνει τον πραγματικό της εαυτό, μέσα από την νέα της δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Spider Music. Τίτλος της “Μαζί και Μακριά “.
 Συνδυάζοντας μουσικά ακούσματα από : blues – soul & jazz επιρροές . . . Που ταιριάζουν απόλυτα στη ρυθμική ιδιοσυγκρασία της ανανεωμένης Shaya . . . Ιδιαίτερα ακούσματα που συνδυάζουν τον Ευρωπαϊκό ήχο με τον Ελληνικό στίχο
.
Στο Metro Mall Radio θα μας αποκαλύψει όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά περισσότερα μέσα σε μία συνέντευξη με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη…
Συντονιστείτε στο www.metromallradio.gr για ερωτήσεις ή ελάτε από το Athens Metro Mall να την γνωρίσετε από κοντά!!

Σχετικά άρθρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •