SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

25 Δεκεμβρίου 2016

Τα μυστικά της Shaya για αυτά τα Χριστούγεννα!

Τα μυστικά της για τέλειες glam εμφανίσεις, για αυτά τα Χριστούγεννα, μοιράζεται η Shaya στους αναγνώστες του περιοδικού People Greece και δηλώνει ότι στο 2017 έρχεται το καλύτερο δώρο για εκείνη.

Ποιά είναι τα μυστικά και ποιό το δώρο;

Διαβάστε παρακάτω τι είπε στην Γωγώ Θωμά

Τα outfits του ρεβεγιόν
Τις φετινές γιορτές σκέφτομαι να επιλέξω ένα chic lady look. Ένα glamorous κόκκινο μακρύ φόρεμα θα ήταν ιδανικό για το xmas και το new year’s eve party. Άλλη μου επιλογή θα είναι ένα άνετο golden κοντό φόρεμα με ψιλή παγιέτα. Από τα φετινάtrends αγαπώ τη λάμψη. Στρας και glitter, παγιέτα και δαντέλα. Ότι μας φαινόταν υπερβολικό να φορέσουμε,  πιστεύω πως τώρα είναι η στιγμή να βγει από την ντουλάπα μας! Yeah! .

Όμορφα Μυστικά
Για το πάρτυ των Χριστουγέννων σχεδιάζω να κάνω smokey eyes μακιγιάζ που κάνω σπάνια, έντονο contouring, bronze γυαλάδες και ένα κραγιόν σε γλυκές αποχρώσεις. Για την πρωτοχρονιά σκέφτομαι να «παίξω» με έντονο κόκκινο κραγιόν, contouring και διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια με έντονες βλεφαρίδες.

Υπόθεση άρωμα
Δεν είμαι από τις γυναίκες που τρελαίνονται για τα αρώματα και γενικά τα Χριστούγεννα όλα μου μοσχοβολάνε ήδη -το έντονο άρωμα πορτοκαλιού, η μαγεία της κανέλας και του μοσχοκάρυδου, η βανίλια και το κακάο- και έτσι δεν μου αρέσει να φοράω και εγώ κάτι έντονο. Ίσως επιλέξω ένα φρουτένιο spray σώματος.

Το δώρο του 2017
Επιτέλους είναι έτοιμη η καινούργια μου δισκογραφική δουλεία με τίτλο “Stronger”. Οπότε, το μεγαλύτερο δώρο φέτος θα μου το κάνει η εταιρεία μου Spider Music με την κυκλοφορία του νέου μου δίσκου



Με τα πολλά, η αγαπημένη τραγουδίστρια δίνει και την συνταγή των ημερών για ένα όμορφο γιορτινό τραπέζι

Δανέζικη Χριστουγεννιάτικη γεμιστή γαλοπούλα με καραμελωμένες πατάτες και gravy sauce

Υλικά
1 ολόκληρη γαλοπούλα
1 μπουκάλι μαυροδάφνη
1 κρεμμύδι σε κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα σε κομμάτια
κόκκους μαύρου πιπεριού
τριμμένο μοσχοκάρυδο
1/2 φλ. Soya sause
10 κ.σ. μείγμα για γαλοπούλα
χυμό από 2 πορτοκάλια
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 κ.γ. ζωμό πουλερικών (διαλυμένο σε 200ml νερό)
Λίγο δενδρολίβανο


Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με την γαλοπούλα σε μια σακούλα φαγητών (ή σε ένα ταψί κλειστό), το κλείνουμε και τα αφήνουμε 24 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστεί η γαλοπούλα.
Βγάζουμε το κρέας, προσθέτουμε την γέμιση, το βάζουμε σε μια γάστρα με 1 φλιτζάνι από την μαρινάρα μας κ 4 κ.σ. ελαιόλαδο και το ψήνουμε σε φούρνο στους 130 βαθμούς για 3 ώρες. Ύστερα ρίχνουμε την μαρινάδα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 40′ στους 150 βαθμούς.

Για την γέμιση γαλοπούλας
150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
150 γρ. κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 ml μαυροδάφνη
400 ml ζωμό κοτόπουλο
700 ml νερό
2 φλ. ρύζι Καρολίνα
130 γρ. κάστανα κομμένα σε κομμάτια
4 κ.σ. κουκουνάρι
4 κ.σ. σταφίδες
4 κ.σ. Κάσιους κομμένα σε κομμάτια
4 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης κομμένα σε κομμάτια
4 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα δύο είδη κιμά. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε 1-2 λεπτά ακόμα.
Προσθέτουμε σταδιακά τη μαυροδάφνη και ταυτόχρονα ανακατεύουμε. Μόλις εξατμιστεί η μαυροδάφνη προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, τα κάστανα, το ζωμό και το νερό. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Μόλις βράσει σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να ψηθεί για 10 λεπτά.


Για την gravy sause 
1 φλιτζάνι από ζωμό γαλοπούλας από την γάστρα μας
1 κ.σ. αλεύρι
1 φλιτζάνι γάλα
1 κ.σ.  soya sauce
1 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση 
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα. Ύστερα προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα
.
Για τις δανέζικες καραμελωμένες πατάτες
10 μεσαίες πατάτες
4 κ. σ. βούτυρο ή μαργαρίνη
5 κ. σ. ζάχαρη
αλάτι


Εκτέλεση 
Πλένουμε και τρίβουμε εξωτερικά τις πατάτες και τις βάζουμε να βράσουν για λίγο, χωρίς να παραγίνουν. Όσο είναι ακόμα ζεστές τις ξεφλουδίζουμε προσεκτικά. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς και φροντίζοντας να μην «καεί». Όταν το μείγμα γίνει μια ξανθοκάστανη καραμέλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις πατάτες, ανακατεύοντας τες για να τυλιχθούν ομοιόμορφα με την καραμέλα. Τις τοποθετούμε σε μία ζεστή πιατέλα και τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι.

πηγή:
http://www.peoplegreece.com/article/shaya-pios-tis-etimazi-megalitero-doro-gia-2017/

http://www.peoplegreece.com/article/cooking-stars-daneziki-christougenniatiki-gemisti-galopoula-karamelomenes-patates-k-gravy-sauce-apo-tin-shaya/

Σχετικά άρθρα
Shaya: Περιοδικά > People
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •