SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

14 Ιουνίου 2018

"Πακέτο" απο την Shaya στον Νίκο Μουρατίδη

Ευχαριστήριο πακέτο στέλνει (13/6/2018) η Shaya μέσα απο την εκπομπή του Alpha "Πάμε Πακέτο" στον ραδιοφωνικό παραγωγό και κριτή στα μεγαλύτερα talent shows της χώρας Νίκο Μουρατίδη.

Η Shaya αφού θυμάται τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα και το ξεκίνημά της καριέρας της, στέλνει το συγκινητικό πακέτο στον άνθρωπο που την πίστεψε απο την πρώτη στιγμή για να του εκφράσει δημόσια τα αισθήματα και το μεγάλο "ευχαριστώ" που δεν πρόλαβε να του πεί, μιάς και η συνεργασία τους έληξε πολύ σύντομα.


Ο Νίκος Μουρατίδης την χρονιά του 2003 μέσα απο το τηλεοπτικό show Popstars ήταν να υπάρξει σύμβουλος και μάνατζερ του γυναικείου πόπ συγκροτήματος Hi-5 όπου ήταν μέλος και η Shaya, αλλά εξηγεί γιατί δεν έγινε ποτέ αυτό.

-Η επίσημη σελίδα της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" αναφέρει:

" Με πατέρα από την Δανία, μητέρα νοτιοαμερικάνα, παππού ινδιάνο και γιαγιά εσκιμώα, η εξωτική της ομορφιά ήταν μονόδρομος. Ο λόγος, για την αποστολέα του πρώτου πακέτου, την αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής ποπ σκηνής, Shaya. Η τραγουδίστρια θυμάται το ξεκίνημά της και τα δύσκολα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα, έρχεται στην εκπομπή, για να στείλει πακέτο στον ραδιοφωνικό παραγωγό και αγαπημένο «κακό» κριτή των μεγαλύτερων μουσικών show, Νίκο Μουρατίδη. Τον άνθρωπο που την πίστεψε από την πρώτη στιγμή και που οι συμβουλές του την ακολουθούν σε όλη την μουσική της πορεία. Η Shaya δεν πρόλαβε να του πει ευχαριστώ, μιας και η συνεργασία τους έληξε άδοξα. Άραγε τι συνέβη τότε και ο ίδιος απομακρύνθηκε από κοντά της; Ο Νίκος Μουρατίδης, αν και επιφυλακτικός με τις εκπλήξεις, έρχεται και ανοίγει το πακέτο του. Οι αντιδράσεις του προκαλούν γέλιο, αλλά και συγκίνηση"

- Δείτε το πακέτο της Shaya πρός τον Νίκο Μουρατίδη στην εκπομπή "Πάμε Πακέτο" (13/6/2018)





 








Σχετικά άρθρα:
-Πάμε Πακέτο: Ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε στην Shaya τι είχε συμβεί στο PopStars και άφησε τις HI5!
-Η Shaya στην εκπομπή “Πάμε Πακέτο” – Δεν θα πιστέψεις σε ποιον έστειλε “πακέτο”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •