SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

28 Ιουνίου 2018

Ξεχωριστή εμφάνιση της Shaya στα MAD VMA 2018!

Το παρών έδωσε η Shaya στην φετινή μουσική βραδιά των βραβείων του καναλιού MAD "Mad Video Music Awards 2018" (27/6/2018).

Με διαφορετική εμφάνιση στο λούκ και συνοδευόμενη απο τον ιδιοκτήτη του bar club Kalua στη Μύκονο Sebastian Diamantoulidis, η Shaya περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ολόσωμη, μεταλιζέ, με διαφάνειες και κοψίματα φόρμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα στρέφοντας τα βλέμματα επάνω της.


  Άν και δεν βρισκόταν υποψήφια σε κάποια από τις κατηγορίες των βραβείων, αργότερα στην διάρκεια της βραδιάς, ανέβηκε στο stage και παρουσιάσε ένα χορευτικό live act σε συνεργασία με το συγκρότημα Kings, την Emmanuela και τους νέους The Players, σε μία άκρως dance καλοκαιρινή διασκευή του "Ξέρω Τι Ζητάω" των "Hi-5", και "Summer" των "The Players".

Όλη την εμφάνιση της Shaya επιμελήθηκαν οι: Dennis Kolpodinos (styling), Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (μαλλιά), Μάνος Κατρίνης (make-up)

Στα highlights της εμφάνισης, το πάντρεμα των καλλιτεχών στο τραγούδι Ξέρω Τι Ζητάω που ανέδειξε τις Hi-5 και την Shaya, οι στίχοι του τραγουδιού που περνούσαν απο τους καλλιτέχνες και η, αποτυπωμένη statement στην ιστορία, χορογραφία των Hi-5, που μέρος της "ζωντάνεψε" ξανά απο την Shaya στην σκηνή.

Δείτε φωτογραφικό υλικό απο την βραδιά των βραβείων MAD Video Music Awards 2018 by Coca Cola & Mc Donalds, φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της αλλά και βίντεο με την παρουσία της εκεί.

Red Carpet & Live Act










Backstage
 





 Videos













Σχετικά άρθρα:
-OhMyGosh BlogSite Database: Mad Video Music Awards
-Ξέρω τι ζητάω | Το απόλυτο hit των Hi-5 "αναγεννήθηκε" στα MAD VMA 2018 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •