SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

23 Φεβρουαρίου 2019

Στην κάμερα της εκπομπής "Παιδιά Απο Σπίτι" μιλάει η Shaya!

Στα γυρίσματα του νέου της βίντεοκλίπ Sway - Yolo βρίσκει την Shaya η εκπομπή "Παιδιά απο Σπίτι" του Open Beyond Tv, όπου μιλάει στην κάμερα και εξηγεί, πώς συνδυάζει και προλαβαίνει επαγγελματικά και ιδιωτική ζωή,

με ποιο τρόπο έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης λέγοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού το "τρέξιμο" που έκανε με τις δουλειές της, αλλά και για την Eurovision, για το τραγούδι που έστειλε στην Ρουμανία και δεν επιλέχθηκε, πως θα ήθελε κάποια στιγμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό διότι είναι η χώρα που την ανέδειξε και την στήριξε και ότι κάθε χρόνο πιάνει χαρτί και μολύβι και γράφει ένα τραγούδι για Eurovision.

Στο ενδεχόμενο για την επανένωση του συγκροτήματος Hi-5 που η Shaya ήταν μέλος, απαντάει ότι "Ναι, θα το θέλαμε πάρα πολύ. Μιλάμε με τα κορίτσια ακόμα, είμαστε πάρα πολύ αγαπημένες. Το προσπαθούμε. Ελπίζω κάποια στιγμή να είναι η σωστή στιγμή.. the right moment, και να καταφέρουμε να κάνουμε έτσι ένα μικρό μίνι τούρ σαν Hi-5. H Marlain είναι στην Νέα Υόρκη σε δικό της ρόκ συγκρότημα. Η Ειρήνη κάνει τα δικά της βήματα στην Ελλάδα στην μουσική και στην τηλεόραση, οι άλλες δύο έχουν κάνει κάποια μικρή παύση.."

Δείτε την συνέντευξη της Shaya στην εκπομπή "Παιδιά Απο Σπίτι" (23/2/2019) παρακάτω


#PaidiaApoSpiti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •