SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

7 Μαΐου 2019

Στην εκπομπή "On Air Tv" του Σάκη Μπουσδούνη καλεσμένη η Shaya!

Καλεσμένη της εκπομπής "On Air Tv by Amigos" του καναλιού HIGH TV ήταν η Shaya όπου έδωσε μιά συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.



Στον καναπέ του καφέ Αχίλλειον Ribas Riviera στη Βάρκιζα, η Shaya συζητά με τον παρουσιαστή Σάκη Μπουσδούνη για την πρώτη της επαφή με το τραγούδι απο μικρή ηλικία με ακούσματα απο τους γονείς της καθώς η μουσική υπήρχε παντού μέσα στο σπίτι. Διηγείται την πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό, και θυμάται όλο το χρονικό της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου Popstars, τη θέση της στις Hi-5 και τα διδάγματα απο εκεί.

Μέσα σε πολλά, αναφέρεται με λεπτομέρειες πως προέκυψε η ιδέα του νέου της τραγουδιού και videoclip Υolo (Sway) με χορηγό την συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή On Air Tv, ενώ για τα επαγγελματικά δηλώνει ότι σύντομα έρχεται άλλο ένα καλοκαιρινό single με τίτλο "Feel My Love", και απο τον Ιούνιο και όλη την περίοδο του καλοκαιριού θα βρίσκεται ξανά στην Μύκονο και στον χώρο του beach bar Kalua με αναχωρήσεις για στοχευμένες συναυλίες στο εξωτερικό.

Σε ερώτηση σχετικά με τη Eurovision εκείνη απαντά και τοποθετείται για την πρόταση που της έγινε απο άλλη χώρα, για τις προσπάθειες να εκπροσωπήσει την Ελλάδα γράφοντας κάθε χρόνο και έχοντας στην άκρη ένα τραγούδι για τον θεσμό, αλλά και την γνώμη της για τις φετινές συμμετοχές με την Τάμτα και την Κατερίνα Ντούσκα.

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε η Shaya στο ON AIR TV by Amigos (7/5/2019) στο HIGH TV και στον Σάκη Μπουσδούνη παρακάτω



Backstage










#onairtv #Shaya #interview #συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •