SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

16 Φεβρουαρίου 2020

Πάρτι γενεθλίων για τη Shaya στο Shamone! Happy Birthday!

Στο Shamone στο Γκάζι γιόρτασε τα γενέθλιά της φέτος η Shaya μαζί με τον σχεδιαστή κοσμημάτων, στυλίστα και κουμπάρο της Διονύση Πυρομάλη και τον Haris Mos director του Searchin του dj Freespirit, καθώς τα γενέθλια τους συμπίπτουν την ίδια ημέρα.

Η τραγουδίστρια έλαβε τις εορταστικές ευχές απο τα social media αλλά και απο ανθρώπους που ήταν στο πάρτι "υπερπαραγωγή" που οργανώθηκε, με έναν απο αυτούς να είναι η... Μαρλέν Αγγελίδου, πρώην συνεργάτης με τη Shaya στο συγκρότημα Hi-5, όπου βρέθηκε κι αυτή στη γιορτή και ξεφάντωσαν παρέα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκε για πρώτη φορά το τραγούδι "Shamone", που γράφτηκε για τα όγδοα γενέθλια του club, και είναι το πρώτο τραγούδι που γράφετε για το club, ενώ την μουσική υπογράφει ο Arcade και τους στίχους η Ναταλία Γερμανού και το ερμηνεύει η Shaya.

Στα happenings, η φίλη της Shaya drag Queen Alyssa Vandelle, έκανε performance στο stage του μαγαζιού για την περίσταση της ημέρας, με τα δύο Hi-5 girl να περνούν καλά και να ποζάρουν χαρούμενες στο φακό, δείχνοντας την ανέγγιχτη φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε υλικό απο τα γενέθλια

FB Post
Posted by Shaya Hansen on Sunday, February 16, 2020



https://www.facebook.com/chantell.mash/posts/2600383043539095?









#Shayasbirthday #Marlain #Hi-5girls
 

Σχετικά άρθρα:
- Shaya: Γιόρτασε τα γενέθλιά της. Happy Birthday!! (2019)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •