SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

15 Ιουνίου 2020

Στο φιλανθρωπικό Web Radio LaFamiglia μίλησε η Shaya!

Στην παρέα της εκπομπής "Της Ζωής Τα Μονοπάτια" με την Ελένη Καλατζή και τον Νίκο Σφακιανό στο LaFamiglia Web Radio ήταν η Shaya τη Δευτέρα 15/6, κάνοντας μία συζήτηση εφ όλης της ύλης.

Μέσα σε πολλά, κουβέντιασε για τις ανησυχίες και αγωνίες που έχει περί του θέματος της παύσης εργασίας για τους καλλιτέχνες λόγω του Κορωνοϊου και, τοποθετήθηκε σε αυτό λέγοντας, ότι πρέπει να υπάρξει περισσότερη στήριξη για τους ανθρώπους του χώρου αυτού, προσθέτοντας λεπτομέριες για επαγγελματικές προτάσεις που τις έγιναν απο άτομα, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση με τον ιό.

Μιλώντας για μουσική, εκείνη δήλωσε το ενδιαφέρον της για το πόσο πολύ θέλει να συμμετέχει σε μιά κριτική επιτροπή ως coach σε ένα talent show, βοηθώντας και δίνοντας εφόδια σε άτομα που πραγματικά θέλουν να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο επάγγελμα, αλλά, και για την ενδεχομένη επανένωση των Hi-5 που λόγω συγκυρίων δεν έχει γίνει ακόμη εφικτή.

"Ήτανε σόκ. Και βγαίνουμε μετά από τρεις μήνες και αντιμετωπίζουμε αυτό, χιλιάδες κόσμο. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Εγώ νόμιζα πως πετούσα, πως είχα φτερά. Το έπαθα και στη συναυλία στο Λυκαβηττό, νόμιζα ότι δεν πατούσα, ήταν τόσο πολύ η μαγεία και, το όνειρο, ήταν φανταστικό!!.
Πότε δεν κλείσαμε αυτόν τον κύκλο. Θέλουμε να ξανά συναντηθούμε όλες μαζί, να ευχαριστήσουμε τους φάνς μας, γιατί έχουμε ακόμη μέχρι σήμερα φάν που μας στηρίζουνε, που μας αγαπάνε, και να τους ευχαριστήσουμε στην ουσία.
Να καταφέρουμε να κάνουμε 10 περίπου εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα. Αν ήμασταν εδώ (στην Ελλάδα) όλες οι κοπέλες, θα είχε γίνει ήδη αυτό το reunion. Μιλάμε συχνά και προσπαθούμε τώρα για το 2021"

Στη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής έπαιξαν πολλές επιτυχίες της Shaya, ακόμη και τραγούδια του 2ου άλμπουμ της "Stronger" που δεν ακούστηκαν και δεν προωθήθηκαν απο τα media,  με την ίδια να νιώθει τόσο άνετα στο περιβάλλον όπου βρισκόταν που ξεκίνησε να τραγουδά πολλά απο αυτά on air.

Επόμενα της μουσικά σχέδια είναι αρκετές συνεργασίες και συμμετοχές με κάποιες απ' αυτές να είναι, ένα ντουέτο με τον dj Dino MFU σε κομμάτι έκπληξη που θα κυκλοφορήσει σύντομα, collab με ταλαντούχους καλλιτέχνες απο τη Βουλγαρία, Αλβανία, και μεγάλο παραγωγό στη Δανία, και, μία πρόταση για μιούζικαλ που συζητιέται ακόμη.

Ακούστε τη Shaya και όλα όσα είπε στην εκπομπή του LaFamiglia.com.gr Web Radio "Της Ζωής Τα Μονοπάτια"


#Shaya #lafamigliacomgr #webradio #music #interview #συνέντευξη #LaFamiglia_WebRadio #LaFamigliaPaidi #livewebradio





Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •