SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

3 Δεκεμβρίου 2020

Η Marlain δίνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Agape Greek Radio στο Toronto!

Σύνδεση με Καναδά, στο ραδιόφωνο Agape Greek Radio στην εκπομπή "Doralicious Show" με τη Dora Konomi είχε η... Cyvella (Marlain Angelides), παραχωρώντας μια σύντομη συνέντευξη.
 
Λίγο μετά τα μεσάνυκτα, ώρα Ελλάδας, η Cyvella 'βρέθηκε' on air με την παρουσιάστρια της ραδιοφωνικής εκπομπής στο Τορόντο και μίλησε για τα βήματα της στη μουσική, πως έφτασε να ζεί στη Νέα Υόρκη παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις και, πώς η κατάσταση με την πανδημία covid-19 επηρέασε την δημιουργικότητα της.
 
"Η Νέα Υόρκη αισθάνθηκα ότι είναι πιο κατάλληλη για 'μένα, ήταν δύσκολο να κάνω την αλλαγή και να ξεκινήσω απο την αρχή εδώ. Με κέρδισε η Νέα Υόρκη, ναι, γιατί υπάρχουν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι και πάντα ήμουνα λίγο διαφορετική για την Ελλάδα, δεν ξέρω. Ήθελα να κάνω αγγλικό ρόκ, ήθελα να κάνω άλλα πράγματα που δεν είναι στα ακούσματα των ελλήνων, δεν ξερω;. "
 
Συνεχίζοντας την κουβέντα, εκείνη ανακοίνωσε μερικές πληροφορίες για τα επερχόμενα σόλο μουσικά εγχειρήματα που ετοιμάζει, μέσα απο την άλλη της, νέα, καλλιτεχνική προσωπικότητα "Cyvella". Απάντησε με ενθουσιασμό σε ερωτήσεις για τα συγκροτήματα της καρδιάς της, Ascending Dawn, Lez Zeppelin και Hi-5, και μίλησε για το reunion που επρόκειτο να γινόταν με τις πέντε κοπέλες.

"...με τις Hi-5, ίσα ίσα, κάθε φορά που επιστρέφω, προσπαθώ να επικοινωνώ. Έχω δεί τη Shaya, έχω δεί τη Φρόσω στη Κύπρο, την Ειρήνη. Η Νάνσυ δεν μένει πλέον Ελλάδα, μένει Αγγλία οπότε δεν την έχω δεί. Έχουμε ένα group chat που μιλάμε που και που.
Επειδή υπήρξε μία σκέψη μήπως ξαναβρεθούμε, δεν ξέρουμε πως να γίνει αυτό. Φυσικά το 'χουμε σκεφτεί. Θέλω να το διασκεδάσω λίγο περισσότερο απο την πρώτη φορά. Βέβαια, η κάθε μία έχει δική της γνώμη, το πως το βλέπει το θέμα, οπότε υπάρχει μία διαφορά γνώμης σ' αυτό"
 
Άκουσε τη Cyvella στο "Doralicious Show" του Agape Greek Radio / Toronto, Ottawa, Canada
 



#Marlain #Cyvella #doraliciousradioshow #agapegreekradio #interview #Canada #συνέντευξη #newsongs #newmarlain #newartistpersonality #newsound #solo #Hi5 #Hi5reunion #επανένωσηHi5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •