SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

21 Ιανουαρίου 2021

V-Sag & Shaya - Stranger EP | Κυκλοφόρησε το τραγούδι και το videoclip!


Η αναμονή έλαβε τέλος. Το ολοκαίνουριο τραγούδι της Shaya "Stranger", με τη μουσική σύνθεση του γνωστού μουσικού παραγωγού, εντός και εκτός συνόρων, V-Sag, είναι η διαφορετική πρόταση στα Ελληνικά δεδομένα.
 
Η κυκλοφορία του "Stranger" EP αναμένεται με το relaunch της θρυλικής δισκογραφικής εταιρίας Swift Records, συνοδευόμενη με ρεμιξ από τον παγκόσμια επιτυχημένο μουσικό παραγωγό, DJ και ιδιοκτήτη της, G.Pal, όπου έχει εμφανιστεί και συνεργαστεί με παραγωγούς και εταιρίες όπως οι Deep Dish, Global Underground και Yoshitoshi τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια
 
Για τον V-Sag, το ταλέντο του στη μουσική ξεχειλίζει απο παντού. Γνωστός μουσικός παραγωγός με απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αρκετά albums και κυκλοφορίες στο ενεργητικό του απο μεγάλα labels του εξωτερικού, με πρόσφατη επιτυχία του το "Lonely" όπου ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 3 μήνες στο Youtube και σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Το βίντεο κλίπ είναι πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Έχει μαγνητοσκοπηθεί αποκλειστικά σε iPhone, (την τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο ο γιός της, Ιάσωνας, και κάτι αντίστοιχο στην χώρα μας γίνεται για πρώτη φορά) και σε καθηλώνει με την άκρως ανατρεπτική προσέγγιση της Shaya, σε συνδυασμό με την υπέροχη ιστορία που διηγούνται οι στίχοι του τραγουδιού. Με την σκηνοθεσία, επεξεργασία και σχεδιασμό αποκλειστικά από τον V-Sag και την Shaya, η μελωδία σε συνδυασμό με το επιβλητικό, dark βίντεο κλίπ θα σας εντυπωσιάσει και θα το λατρέψετε.
 
Επίσης, για την πληροφορία, το εν λόγω τραγούδι πρώτο ακούστηκε το 2017, με τελείως διαφορετική μουσική μελωδία και σύνθεση μέσα απο τη κυκλοφορία του digital album της Shaya "Stronger" με τον τίτλο "Stranger Now"
 
 
 V-Sag & Shaya - Stranger | 4K | Shot on iPhone
Creative Director: V-Sag
Directed and edited by V-Sag
Shot on iPhone by Shaya
Photography, Styling by Shaya
Camera Assistance by Jason Papantoni
Music by V-Sag & Shaya
Lyrics by Shaya Hansen & Christopher Wortley
Arranged, Produced & Mixed by V-Sag
Mastered by G.Pal @ Utopia Music Conception
 

Το "Stranger EP" είναι διαθέσιμο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από τις 21/01/21. Στο YouTube σε ανάλυση 4Κ, στο TIDAL Master σε ήχο που αγγίζει τον αναλογικό, καθώς και σε συλλεκτικό βινύλιο το επερχόμενο διάστημα.
 
Spotify:
 
iTunes:
 
 
 


#Shaya #VSag #GPal #StrangerEP #SwiftRecords #4Kvideoclip #iPhoneshoot #epiccollaboration #vinyl #musicvideobyvsagandshaya


- Οι ανακοινώσεις στα social media
 
 
NEW SHAYA
 COMING!!
 
SAVE THE DATE   21 / 1 / 2021
           V-SAG  &  SHAYA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •