SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

31 Αυγούστου 2021

Συνέντευξη της Shaya στη διαδικτυακή Greek Tv London!

Η διαδικτυακή εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης του Λονδίνου "Παρέα Με Τα Αστέρια" φιλοξενεί τη Shaya σε σύνδεση απο τη Μύκονο, όπου και βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρονιά για τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις στο beach bar Kalhua.
 
Κάνοντας ένα γρήγορο χρονικό flashback στη καριέρα της, εκείνη μιλά στον παρουσιαστή Άγγελο Χριστίδη και στο δίκτυο Greek TV London για το ξεκίνημα της στον χώρο της μουσικής, με τη συζήτηση να φτάνει στο κεφάλαιο "Popstars" και τις "Hi-5", ένα κεφάλαιο σταθμός της καλλιτεχνικής της πορείας, όπου γνώρισε άλλα 4 υπέροχα κορίτσια, και ξεκίνησε το ταξίδι προς την κορυφή και μιά επιτυχημένη διαδρομή απο το 2003 μέχρι και το σήμερα.

 Παράλληλα η τραγουδίστρια απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεση της αλλά και για στόχους που έχει επιτεύξει, για το χώρο της μουσικής, την πανδημία, για τις δυσκολίες που πέρασε ανα περιόδους, και για την οικογένεια της.

"Σίγουρα, η ζωή χρειάζεται χρήματα, αλλά δεν πιστεύω ότι χρειάζεται τεράστια ποσά για την ευτυχία. Έχω απορρίψει αρκετές δουλειές που θα μου δίνανε περισσότερα χρήματα αλλά ίσως θα μου άρεσαν λιγότερο"

"
Θα ήθελα να δώ περισσότερα ταλέντα στην Ελλάδα να πηγαίνουν μπροστά στη μουσική. Νομίζω ότι η δισκογραφία στην Ελλάδα έχει λίγο πάρει μία λάθος στροφή, κι έχουμε λίγο έλλειψη ταλέντων που βγαίνουν προς τα έξω. Πρέπει να επιλέγουμε παιδιά τα οποία να αξίζουνε, που είναι παραγωγοί, που γράφουν τη δική τους μουσική, που βλέπουμε κάτι ιδιαίτερο εκεί για να δίνουνε ωραία παραδείγματα στη νεολαία που στην ουσία είναι τα παιδιά μας για να έχουμε και να βλέπουμε πράγματα στο μέλλον πιό όμορφα και πιό δημιουργικά. Νομίζω ότι η ποιότητα της μουσικής στην Ελλάδα έχει χαθεί και χρειάζεται λίγο περισσότερο να το προσέξουμε αυτό"

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε η Shaya στο Greek Tv London παρακάτω


Η Ελληνική τηλεόραση του Λονδίνου έρχεται καθημερινά με την νέα εκπομπή 'Παρέα με τα Αστέρια' για να μας χαλαρώσει και να μας κάνει να νιώσουμε μια μεγάλη οικογένεια!
Στην παρέα της εκπομπής, ο παρουσιαστής Άγγελος Χριστίδης με διακεκριμένους καλεσμένους απο τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

 

#Shaya #ShayaHansen #PareaMeTaAsteria #greektvlondon #AggelosChristidis #tvshow #webshow #onlinetv #London #livefromlondon #livefrommykonos #livebroadcast #worldwide #interview #webtv #aboutHi-5 #aboutsolocareer #aboutmusic #aboutfamily #aboutteamwork #Σάγια #ΆγγελοςΧριστίδης #συνέντευξη #εκπομπή #παρέαμετααστέρια #ελληνικήτηλεόραση #ομογένεια #Λονδίνο #ohmygoshsite #blogsite #gooshgrcomnet #shayasdatabase
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •