SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

26 Νοεμβρίου 2021

'Freak' | Η νέα μουσική κυκλοφορία της Shaya και του V-Sag!

Η Shaya συνεργάζεται με τη δισκογραφική "The Sound of Everything UK" και την Sony Music στο καινούργιο της single "Freak" με τον μουσικό παραγωγό V-Sag.
 
Η Shaya και ο V-Sag ξανασυναντιούνται ύστερα από καιρό και δημιουργούν μαζί ακόμα ένα πολύ όμορφο τραγούδι με ουσία και νόημα… Όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε..

"
Στο κομμάτι μιλάει ένας άνθρωπος όπου είναι ερωτευμένος και αγαπάει κάποιον άλλον παρόλο που του φέρθηκε άσχημα και είπε ψέματα. Δείχνει τον εθισμό και την ταλαιπωρία που πολλές φορές αντιμετωπίζουμε και το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Γιαυτό λοιπόν αναρωτιέται, είμαι Φρικίο; Που σε θέλω ακόμη; Και εξού και ο τίτλος "Freak". Ουσιαστικά εμείς φταίμε και είμαστε φρικιά που κυνηγάμε ανθρώπους που μας φέρονται άσχημα."
 
Η πρώτη ελληνική παραγωγή παγκοσμίως σε Dolby Atmos, High Red Lossless & Apple Digital Master κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία "The Sound of Everything UK", όπου έδρα της είναι στην Αγγλία, σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.
 
 
Song Title: Freak

Music: Vasileios Sagonas (V-Sag) & Shaya Hansen
Lyrics: Shaya Hansen
Arranged, produced mixed and mastered by Vasileios Sagonas
Release Date: 26/11/2021



- Τι περιγράφει το "Freak"

Posted by Vasileios Nektarios Sagonas on Thursday, November 25, 2021





V-Sag & Shaya - Freak
 
available on all music platforms:
https://orcd.co/vsag-shaya-freak

 
 
 



#Shaya #VSag #Freak #newsingle #digitalsingle #thesoundofeverything #records #label #collab #2021 #sonymusic #dolbyatmos #highredlossless #appledigitalmaster #ondigitalplatforms #electro #wave #atmospheric #lyrical #music #amazingartists #συνεργασία #νέοτραγούδι #Σάγια #ΒασίλειοςΣαγόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •