SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

1 Νοεμβρίου 2021

Η Shaya στο ντεφιλέ του σχεδιαστή Paris Valtadoros στην 29η Athens Xclusive Designers Week!

Ανάμεσα σε πολλούς επώνυμους τίμησε με την παρουσία της η Shaya την 29η Ελληνική εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week.

Τη δεύτερη ημέρα των ντεφιλέ, για τη νέα συλλογή "Modern Amazons" Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 του σχεδιαστή Paris Valtadoros περπάτησε η Shaya στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσιάζοντας ένα ολόλευκο κομμάτι της συλλογής με δυναμικό στίλ κερδίζοντας μεγάλο χειροκρότημα στην τελική υπόκλιση και με τους καλύτερους συνοδούς να τη θαυμάζουν, τον γιό της Ιάσονα και τον σχεδιαστή κοσμημάτων Διονύση Πυρομάλη.

"Δυναμική και άκρως εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του σχεδιαστή Paris Valtadoros στην Ελληνική εβδομάδα μόδας Athens Exclusive Designers Week, παρουσιάζοντας την νέα του συλλογή “Modern Amazons” Spring/Summer ‘22. Εμπνευσμένος από την ατίθαση γοητεία των μυθικών Αμαζόνων, ο σχεδιαστής εξοπλίζει την σύγχρονη γυναίκα με απαράμιλλα δυναμικό στιλ. Έντονα αρχιτεκτονικές γραμμές, θηλυκά κοψίματα, βολάν αλλά και ρευστά μήκη σαν κρόσσια ξεχώρισαν στην συλλογή. Τέλος, ένα κράμα λαμπερών μεταλλικών υφασμάτων και μια ιδιαίτερη συγχορδία χρωμάτων έκλεισαν το φαντασμαγορικό show."
 
 



IG

#Shaya #AthensFashionWeek #AthensXclusive #AXDW #athensexclusivedesignersweek #2021 #fashion #fashionshow #Greece #fashionproject #MegaroZappeio #xportinggreekfashion #Ζάππειο #Σάγια #designers #Valtadoros #catwalk #fashionista #style #μόδα #parisvaltadoros #πασαρέλα #runway #modernamazons #springsummer22


Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •