SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

9 Δεκεμβρίου 2021

Shaya | Μία εκκεντρική μαμά στην εκπομπή Familiar στο Open Beyond!

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Familiar" στο Open Beyond βρέθηκε η Shaya και συζήτησε με τους παρουσιαστές Μυρτώ Κάζη και Ετεοκλή Παύλου.
 
Για τη σχέση με τον γίο της, τις στιγμές που περνούν μαζί, την οικογένεια της, αλλά και για το κίνημα metoo, την έκταση που έχει πάρει αυτή η κατάσταση, και το νέο της τραγούδι Freak που γράφτηκε απο βιώματα και αναφέρεται στις κακοποιητικές σχέσεις μίλησε η Shaya στον καναπέ της εκπομπής, αποκαλύπτοντας πώς υπήρξε διάστημα που βρέθηκε και η ίδια σε κακοποιητική σχέση στο παρελθόν που τη στιγμάτισε έντονα. 
 
"Νομίζω ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων έχει περάσει αυτό το συναίσθημα. Ήταν δικό μου βιωματικό και γενικά όταν γράφω στίχους συνήθως είναι κάτι που έχω ζήσει. Στη δική μου περίπτωση το τράβηξα τουλάχιστον δύο χρόνια, μέχρι να καταλάβω τι φταίει που δεν είμαι καλά"

"Πρέπει να ξεφεύγουμε από τέτοιες καταστάσεις γιατί πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να μένουμε για πολύ καιρό σε μία κατάσταση που δεν μας κάνει να χαμογελάμε. Καλό είναι να ζητήσουμε και βοήθεια σε έναν πιο ειδικό άνθρωπο να μας βοηθήσει να μας βάλει κάποια πράγματα σε κουτιά"
 
Η Shaya επίσης μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της και την καταλυτική γνωριμία της με την οικογένειά του, αφού αμέσως τους ένιωσε σαν συγγενείς της. Την πρόταση γάμου που της έκανε ο άντρας της Θοδωρής με τις πιζάμες, ενώ όταν του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος χοροπηδούσε πάνω στο κρεβάτι. Αποκάλυψε ότι στον μικρό Ιάσονα δεν αρέσει καθόλου ο χορός και το τραγούδι, μάλλον γιατί το έχει συνδυάσει με τη δουλειά των γονιών του που τους κρατάει μακριά.
 
Λίγο μετά την κουβέντα που είχαν, εκείνη και οι παρουσιαστές έπαιξαν ένα διασκεδαστικό "familiar game" γνώσεων.
 
Δείτε τη Shaya στην εκπομπή Familiar του Open Beyond (9/12/2021)
 


 
 
#Shaya #Familiar #OpenBeyond #tvshow #τηλεοπτική #εκπομπή #ΕτεοκλήςΠαύλου #ΜυρτώΚάζη #συνέντευξη #interview #2021 #aboutmetoo #movement #aboutfamily #κακοποιητικέςσχέσεις #ohmygoshsite #gooshgrcomnet #blogsite
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •