SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

28 Μαΐου 2021

'RICH' : Το ντεμπούτο EP της Cyvella, κυκλοφορεί!

Δισκογραφικό ντεμπούτο!!
Ένα EP τεσσάρων κομματιών εν μέσω των δυσκολιών της πανδημίας κυκλοφορεί η Cyvella, και τιτλοφορείται "RICH" , με πρώτη ανακοίνωση του να γίνεται απο το XS Noise Music Magazine στις 27/5.
 
Το EP "RICH" περιέχει θορυβώδες electro rock, lounge-jazz δόσεις πιάνου, punk χρωματισμούς, έντονη σκοτεινή διάθεση, ορμητική αρμονία, μυστηριώδη φασματικά ηχοχρώματα και δυναμικά φωνητικά που το κάνει τόσο αλλόκοτα παράξενο αλλά τόσο ενδιαφέρον που σε προτρέπει να θές να ακούσεις ακόμη παραπάνω.
 
"Το EP είναι δομημένο σε δύο σκέλη. Μερικές φορές αντανακλά την πολυπλοκότητα της γυναικείας ζωής και το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στη σύγχρονη εποχή. Υπάρχουν καλυμμένες κρυφές επιθυμίες. Η κυριαρχία αντιπαρατίθεται με την υποταγή. ο πόνος και η θλίψη παντρεύονται με την ανοησία και την ελπιδοφόρα αίσθηση του χιούμορ"
 
Παράλληλα, κυκλοφορεί και η live-at-home εκδοχή του τραγουδιού "Rich" όπου η Cyvella χαρίζει δυνατές δονήσεις φωνητικών απο την ενέργεια της, με τη συνοδεία πιάνου και τη συμμετοχή του Ryan Slatko.

Το artwork του εξωφύλλου επιμελήθηκε η μητέρα της Cyvella, Marsha Dallas/Image Design, η φωτογραφία που επιλέχθηκε είναι του Stage Door Images, και το εν λόγο solo EP είναι διαθέσιμο για αγορά, εκτός απο τη ψηφιακή του μορφή, και σε φυσικό CD σε περιορισμένο αριθμό.


Get The Music


 
 
 
 
 
 

 

All songs written by Marlain Angelides*
All songs arranged by David Lawrie**
All songs Performed by Marlain Angelides and David Lawrie
Engineered, Mixed, and Produced by David Lawrie
Mastered by Andy Wilson
*Additional writers on “Rich” - Ren Water, David Lawrie
*Additional writers on “Soul Defy” - David Lawrie
*Additional writers on “Dirt” - David Lawrie
**Additional arrangement on “PMS” - Iakov Kremenskiy
Executive Producer: Michael T Harvey
EP Cover Design: Image Design
Photo by: Stage Door Images
 
 
 
Rich - Live-at-Home Piano version

 What is the RICH ep about?

 
 
 
 
 #Cyvella #RichEP #soloep #release #cd #cdforsale #cdrelease #newep #digitalalbum #digitalep #electonicrock #indieelectronic #altmusic #synthpop #newmusic #newrelease #newmusicalert  #newsongs2021 #newsongs #albumrelease #newyorksinger #newyorkmusician #originalmusic #livepianoversion #rawathome #acousticversion #MarlainAngelides #RyanSlatko #piano
 
 
 
Σχετικά άρθρα:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •