SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

13 Μαρτίου 2019

Η Ειρήνη Ψυχράμη μιλάει στην εκπομπή "Στη Φωλιά Των ΚουΚου" για την ενδεχόμενη επανένωση των Hi-5

Στην Δήμητρα Καλφούτζου και στην πρωινή εκπομπή του Star channel "Στη Φωλιά των Κου Κου" μίλησε η Ειρήνη Ψυχράμη όπου μέσα σε πολλά, μαζί με την αδερφή της Αντιγόνη, δήλωσε το ενδεχόμενο της επανένωσης των Hi-5 λέγοντας ότι τα μέλη του αγαπητού pop συγκροτήματος είναι σε θερμές συζητήσεις για να γίνει εφικτό το κοινό comeback τους.

Η Αντιγόνη επισήμανε στην κάμερα τον θαυμασμό που είχε στην αδερφή της Ειρήνη, όταν εκείνη ήταν στις Hi-5, λέγοντας ότι την ακολουθούσε σε κάθε live που έκανε, δίνοντας έτσι πάσα στην δημοσιογράφο να κάνει τις ερωτήσεις της στην Ειρήνη σχετικά με το συγκρότημα, και εκείνη να απαντά ...

"Στο Pop Stars ήμουν 19 χρονών. Αυτό το βίωσα πολύ προσγειωμένα. Ναι, υπάρχει περίπτωση να ξανά ενωθούν οι Hi-5. Είχαμε μιλήσει και με την Shaya και με την Marlain, απλώς λίγο το πώς θέλουμε να γίνει δεν έχουμε συμφωνήσει. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να έχει διάρκεια. Θέλω να πώ, θα ήθελα να κάνω μία συναυλία δύο συναυλίες μεγάλες, αυτό"

Η Ειρήνη τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε μουσικές βραδιές με το συγκρότημα της, τους Dreamy Whispers, την είδαμε στο θέατρο Βέμπο στην θεατρική παράσταση "Τρελαντώνης", και έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, στο τηλεοπτικό τοπίο, συμμετέχοντας στην σειρά "Μήν Ψαρώνεις"

Δείτε την συνέντευξη της Ειρήνης και της Αντιγόνης Ψυχράμη παρακάτω (13/3/2019)


#ΕιρήνηΨυχράμη #StarKoukou #επανένωσηHi5




Σχετικά άρθρα:
-Shaya: "Ναι, θα το θέλαμε πάρα πολύ. Το προσπαθούμε για επανένωση"
-Ενώνονται ξανά οι Hi5 και τίποτα δε μένει πια να με κρατάει!
-Hi-5: Επανασύνδεση για το ελληνικό γκρουπ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •