SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

15 Μαρτίου 2019

Shaya: Παρουσίαση του νέου της single και videoclip "Yolo" στο Shamone!

Δυναμική επιστροφή για την Shaya με ακόμη ένα single και videoclip να παίζει δυνατά.

Το επόμενο single και videoclip της Shaya ακούει στον τίτλο "Yolo", και είναι η ελληνόφωνη έκδοση του single της "Sway", με πρώτη παρουσίαση τους να γίνεται στη σκηνή του club Shamone στο Γκάζι, όπου η τραγουδίστρια έκανε live και ξεσήκωσε το κοινό με τις χορογραφίες της Crystalias G, τη νέα της κυκλοφορία, τις παλιές της επιτυχίες, αλλά, και τη σέξι εμφάνισή της.

Μετά το live ακολούθησε ξέφρενο πάρτι, με τη Shaya, τους συνεργάτες της και εκλεκτούς φίλους να χορεύουν, να βγάζουν selfie και να τραγουδούν τα τραγούδια που επέλεγε ο dj μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η επίσημη κυκλοφορία του βίντεοκλίπ "Yolo", που στίχους υπογράφει η στιχουργός επιτυχιών Σοφία Παπαβασιλείου και μουσική ο Rocfellaz, πρόκειται να γίνει την Δευτέρα 18/3 με χορηγία της τηλεοπτικής εκπομπής On Air Tv, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Δείτε υλικό απο την παρουσίαση του "Yolo" single και videoclip στο Shamone (15/3/2019), αλλά, και απο τα γυρίσματα του clip.


FB Post - Video

Από την πολύ όμορφη πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού - βίντεο κλιπ με τίτλο Yolo... Thank you very much... #shayalive #newsong #shamone #newsong #yolo #rocfellaz #onairtv
Posted by Shaya on Sunday, March 17, 2019












ohmygosh



Σχετικά άρθρα:
- Shaya: Η παρουσίαση του νέου βίντεο κλιπ Yolo
- Η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" του Open Beyond βρίσκει την Shaya!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •