SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

18 Μαΐου 2020

Shaya: Ασχολείται με την κοπτοραπτική και μιλάει για τις Hi-5 στην εκπομπή Happy Day!

Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον ALPHA βρέθηκε και συζήτησε η Shaya, όπου, ξεκούραστη απο ποτέ, μας έδειξε και τεχνικές κοπτοραπτικής.

Η Shaya εξέλιξε την ενασχόλησή της με την κοπτική - ραπτική την περίοδο του lockdown της χώρας, παρακολουθώντας σεμινάρια, διαβάζοντας fashion design αλλά, και παίρνοντας και το πτυχίο της στην συγκεκριμένη ειδικότητα, με την ίδια να δείχνει on air τον τρόπο που φτιάχνει τη δική της collection απο μάσκες προστασίας ενώ αναφέρεται σε άλλες δημιουργίες που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, η τραγουδίστρια μίλησε για την απαγόρευση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και θεαμάτων καθιστώντας την ίδια και όλους τους συναδέλφους της σε παύση εργασίας αορίστου χρόνου λόγω Κορονοϊού, σκεπτόμενη την επόμενη ημέρα για την ίδια και την οικογένειά της.

Για τα επόμενα μουσικά της σχέδια στο 2021, εκείνη ανακοινώνει συναυλίες σε βαλκανικές χώρες με μερικές απ' αυτές την Αλβανία και την Σερβία, την διασκευή του Feel My Love σε συνεργασία με Αλβανή τραγουδίστρια, και μέσα σ' όλα και την επανένωση των Hi-5 που είναι στα σκαρία να υλοποιηθεί εκείνη την χρονική περίοδο, με τις πέντε κοπέλες να μιλούν πολύ συχνά μεταξύ τους για το comeback του συγκροτήματος.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η Shaya ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου remix γα το τραγούδι της Sway απο τον MindTrap προτρέποντας όλους μας να το ακούσουμε στην πλατφόρμα του Youtube.

Η Shaya στο Happy Day στον Alpha (18/5/2020)


Δείτε τι είπε στο 01:28:55
https://www.alphatv.gr/show/happy-day-ston-alpha/?vtype=player&vid=42873&showId=648&year=2020

#Shaya #HappyDay #Ηi5επανένωση #Hi5reunion #ShayaCreations #fashiondesign #εκπομπή #ALPHAtv








Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •