SOCIAL MEDIA KAI MENU

⌔ INDEX / ex Hi-5 News ⌔ ⌔ World News ⌔ ⌔ About Us ⌔
  • Hi-5 ▼⌔
  • Gallery ▼⌔

SLIDE NEON

Σελίδες

13 Απριλίου 2020

"Pass The Soap" challenge και χειροποίητες μάσκες προστασίας απο τη Shaya!

Εν καιρώ Κορονοϊού, στον αγώνα ενάντια σε βακτήρια και στον πρωτόγνωρο για τους ανθρώπους αυτό ιό, ήρθε στο προσκήνιο ένα challenge που θέλει να ευαισθητοποιήσει περισσότερο ακολουθώντας έναν απο τους βασικούς κανόνες υγιεινής εν μέσω της πανδημίας Covid-19, το πλύσιμο και την απολύμανση των χεριών.

Πρόκειται για πρόταση μέσω εφαρμογής, δημιουργίας ολιγόλεπτου βίντεο, στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με τίτλο "Pass The Soap" "Πέρασε Το Σαπούνι" όπου κάθε άτομο ψεκάζει το χέρι του με υγρό σαπούνι φτιάχνοντας έτσι μια αλυσίδα απο αυτόνομα, βίντεο.

Στο βίντεο, η Shaya δέχεται την πρόσκληση στην πρόκληση του #passthesoapchallenge ψεκάζοντας με υγρό σαπούνι στο ένα χέρι, και στη συνέχεια με το άλλο στέλνει το σαπούνι στον "επόμενο" που έχει δεχθεί την πρόσκληση προσποιούμενος ότι πήρε το σαπούνι απο τον προηγούμενο.

Δείτε τo

6/4/2020

-https://www.instagram.com/p/B-oxy7DhII8/
-https://www.facebook.com/chantell.mash/videos/2644003992510333/


Την ίδια περίοδο, και ενώ το hashtag #ΜένουμεΣπίτι έχει γίνει πλέον viral, η Shaya τηρεί κι εκείνη πιστά τις οδηγίες κατά του κορονοϊου, μένει στο σπίτι, και ανεβάζει φωτογραφίες και stories ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με την καθημερινότητα της εν καιρώ καραντίνας, αλλά και με την πρωτοβουλία της να σχεδιάσει χειροποίητες μάσκες προστασίας λανσάροντας τες.

Δείτε υλικό

The exclusive perfect holiday mask.The perfect gift to yourself and family.
Design by Greek popstar Shaya Hansen
Your advance order is welcome
@15€ each
@exclusive @original #shayacreations
Inbox your order => ORDER
-https://www.instagram.com/shayacreations/?hl=el
-https://www.facebook.com/chantell.mash/posts/2647540272156705



Δεν υπάρχουν σχόλια:

• Translate Us •